Blog Anouk: Cupcake Chic & Tropical Wonders

Friends Forever Boys Whatever

Friends Forever Boys Whatever

Hey lieve Cosmogirls!

Lekker aan het genieten van jullie vrije dag? Lekker paasontbijtje gehad?

 

 

Cupcake Chic: Ik had een heerlijke cupcake date in het zonnetje met een vriendin bij Cupcake Chic. Ze hadden er ook hele grote macarons en die moest ik natuurlijk even proeven! Yums.

#OOTD: Hoedje van Topshop, roze vestje van H&M, tas van webshop MostWanted.nl, ketting van Fashionolgy en schoenen van Maruti.

 

Tropical Wonder: Voor school moest ik trends voor 2015 onderzoeken en daar vier thema's uit halen. Ik heb 4 collages gemaakt waarvan we één nog verder gaan uitbreiden. Dat betekent zoeken naar catwalk beelden, stofjes, interieur en architectuur foto's. Ik vertel jullie volgende week welke het is geworden...

 

Mijn 4 thema's: Beyond pale (veel pastel tinten, zachte girly kleuren), Urban Art (veel aarde tinten, gekke printjes), Tropical Wonders (felle kleuren, prints en flower power!) en als laatste Purple Haze (de naam zegt het al: veel paars en lila).

STATEMENT Shirt: Hoe cool is dit T-shirt? Friends forever, boys whatever.

Stijl inspiratie: Ik ben helemaal weg van de stijl van blogger Sincerely Jules (die jas, die kleurtjes. Love it!). Ze heeft ook een webshop met eigen ontworpen T-shirts met hele leuke teksten erop. Voor meer foto's van haar stijl, neem een kijkje op haar website. En als je benieuwd bent naar haar T-shirts en sweaters? Bekijk deze website

Quote van de week: Be strong enough to stand alone, smart enough to know when you need help, and brave enough to ask for it.

Volgende week heb ik een superleuke week! Ik ga naar twee styling trainingen voor werk, overColours & Trends en Styling & Shapes. Ik ben erg benieuwd! Ook ben ik uitgenodigd voor een opening van een nieuwe tentoonstelling, het blijft nog een verassing voor welke! Dus stay tuned!

Hele fijne vakantie, geniet ervan en tot volgende week!

Liefs, Anouk Emilie

En pssst… volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen