Over De Parade en souvenirs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hee lieve Cosmogirls!

Lekker aan het genieten van de vakantie? Deze week was De Parade in Den Haag en daar moesten we natuurlijk even een kijkje nemen! Er waren allemaal gezellige mensen en het was heerlijk weer.

In de zweefmolen!

Lekker, kokos cocktails!

De Parade is een leuke to do-tip voor in de vakantie. Er zijn allemaal leuke voorstellingen, tentjes waar je lekker kunt eten en een zweefmolen (Waar je echt in moet gaan! En laat een polaroid foto maken, zodat je een superleuke herinnering aan de Parade hebt). Gister was de laatste dag in Den Haag, maar ze touren nog door naar Utrecht (18 juli t/m 3 augustus) en Amsterdam (8 augustus t/m 24 augustus).

Toen we na de Parade weer naar huis fietsten, zag ik deze gave stoel in de etalage van kledingwinkel Luna Azul. Ik ben helemaal verliefd, ooit zou ik ook wel zo’n stoel willen!

Weer lekker hardgelopen van de week over het strand, mooie roze lucht!

Arm candy!

De eigenaresse van Shoeby kwam weer terug van vakantie en ze had heel leuke cadeautjes meegenomen. Deze te gekke Hamsa hand-ketting en twee Hamsa hand-armbandjes (bovenste op de foto). I love it!

Van de week heb ik veel sites bekeken voor inspiratie foto’s en mijn hele Tumblr pagina staat weer vol met nieuwe, inspirerende plaatjes! Interieur foto’s maar ook sieraden, outfits of spreuken om bij weg te dromen. Neem hier een kijkje op mijn site.

Spreuk van de week: Late nights, good books, warm tea, nice dreams.

 

Hele fijne week en tot maandag!

 

Liefs, Anouk Emilie

 

En pssst.. volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog en Tumblr.