Strand look, enkelbandje en meer…

Hey lieve CosmoGirls!

Lekker van het weer genoten afgelopen weekend? Zoals ik liet weten in mijn vorige blog ben ik naar de Dalai Lama geweest. Hij gaf lezingen in Ahoy in Rotterdam, super interessant!

We zaten heel dichtbij en zagen hem goed. Hij vertelde over het leven met boeddhisme en de weg naar verlossing zonder lijden. Je gaat op zoek naar hetgeen wat jou gelukkig maakt en waardoor je juist  niet happy bent. Zodra je weet waardoor je lijdt, kan je dit makkelijker oplossen. En word je sneller een happy girl. Heel mooi! Vind je dit interessant? Meer info vind je hier

 

Leuke weetjes over de kledij van de monniken:
De gewaden die de monniken dragen wordt ‘habijt’ genoemd. Ze zien oranje als de kleur van de zon. Sommige monikken dragen donker bruine gewaden. Zijj hebben een strengere boeddhistische levenstijl dan degene met oranje kleding. Zij zijn vegetarisch, roken en drinken niet en lopen altijd op blote voeten. De monniken in oranje kledij mogen wel vlees eten en drinken en roken. 

Enkelbandje
Ik kreeg een superleuk cadeau van mijn baas! Dit bandje is voor om je enkel en wordt helemaal hot deze zomer. Je hebt allemaal verschillende designs. Bekijk ze hier ! 
I love it.

 

Interieur stuff
Ik vond deze mooie glaasjes bij de Albert Heijn! Ze hebben ook schaaltjes en bekers in dezelfde stijl, ik ben gek op de kleur.

Skull
Deze buffalo skull staat op nummer 1 op mijn wishlist! Hij is super mooi gepimpt. Gaaf om aan je muur te hangen!

 

 

Beach look
Heerlijk weer! Eindelijk kunnen we weer leuke zomerse outfits aan! Wat ik droeg naar het strand:
*Giletje van Sensation
*T-shirt Cos
*Jeans ModeMusthaves
*Schoenen Maruti

Fun Boys
Bropunzel! Hihi, deze vond ik zo leuk! Heel veel liefde voor mannen met baarden. 

New Designs
Voor school moet ik 5 sets ontwerpen en 12 kledingstukken voor het merk WE. Mijn eerste designs! Wat vinden jullie? Volgende week show ik ze allemaal!
 

Quote van de week!

Accept what is, let go of what was. Have faith in what will be. Breathe.

 

Fijne week en tot maandag!

Liefs, Anouk Emilie

En pssst.. volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog