Mimi in Fashionland…

Hee lieve Cosmogirls!

Aaah vandaag is de dag! De eindbeoordeling van het 1e jaar Artemis voor de vakken Product- en Fotostyling. Ik ben om 12.00 uur aan de beurt, wish me luck! Ik heb de laatste week geknald en nu zit het erop! Volgende week vertel ik hoe het is gegaan.

 

 

 

Deze foto is mijn eindopdracht voor het vak Productstyling. We moesten een nieuwe collectie ontwerpen voor WE Fashion. Mijn thema is Tropical Wonders met veel kleur en prints! Inspiratie moodboard, catwalk beelden, kleurkaart en de technische tekeningen en illustraties: we've made it all

 

 

De andere opdracht was voor Fotostyling, hiervoor moesten we een fotoshoot doen en daar een lookbook en billboard van maken. Het kleine lookbook heb ik in een plastic hoesje gedaan met daarbij een lipgloss.

Een tijd terug schreef ik dat ik een illustratie had gewonnen van Mimi in Fashionland (zie haar website http://mimifashionland.com). En deze week kreeg ik 'm binnen! Heel mooi ingelijst met een superleuk kaartje erbij. Heel erg blij mee!

 

 

 

Vrijdag was een super leuke dag, de eigenaresse van Shoeby (mijn baas) werd gevraagd om gast lessen te geven op de Populier, een middelbare school in Den Haag en ik mocht mee! We hebben dit een tijd terug ook gedaan op een basisschool en dat was ook een succes.

Ze vertelde over wat zij allemaal bereikt heeft op mode gebied en over pesten op school. Het gaat er niet om of je wel of geen merkkleding draagt. Het is juist belangrijk dat jij je lekker voelt in wat je draagt! Ook deden we een rollenspel hoe je klanten benaderd in de winkel en hoe het niet moet. Dat was heel grappig om te doen!

 

 

 

 

Gister was het Vaderdag en gingen we met het gezin lekker een terrasje pakken op het strand. Hebben jullie nog wat leuks gedaan voor vaderdag?

 

Ik ben obsessed door deze hangers! Ik kwam ze tegen op Tumblr en ik heb geen idee waar je ze kan kopen. Ze zijn zo mooi bewerkt!

Hele fijne week en tot maandag!

Liefs, Anouk Emilie

En pssst.. volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog.