Read more!

Heee Cosmogirls!

Mijn week was druk, leuk en vol met cadeautjes! Het nieuwe project op school is heel leuk. We moeten een nieuwe kledinglijn ontwerpen voor Men at Work. Ik zal jullie foto’s laten zien van mijn werk als we wat verder zijn.

Mijn klasgenootje maakte wat outfitfoto’s in de pauze. Gelukkig was het een zonnige dag! Ik droeg mijn roze Zara jas, Pull&Bear trui, Primark rokje, Topshop hoedje en Diesel tas.

De Fashion Weeks zijn weer volop in gang en ik kwam deze jas tegen op een website. Te mooi!

Verliefd op de jas!

Deze tas en portemonnee kwamen deze week binnen van Sacha. Ik ben helemaal gek op de print en de kleurtjes! Ik kan niet wachten to het zomer is met deze frisse kleuren.

Love, love, love mijn nieuwe tas!

Ik kwam deze leuke tekst tegen op internet! Zijn jullie nog verwend op Valentijnsdag? Ik moest werken tot 20.00 uur maar toen ik thuis kwam was de tafel gedekt en stond mijn vriend te koken. Ook heb ik superleuke cadeautjes gehad van Blond Amsterdam. Ik wilde al heel lang een theepot en ik kreeg er leuke lepeltjes bij met taartjes erop. Te lief!

 

Via een vriendin kwam ik op de site van Madame de Rosa, een blogger uit Spanje. Haar bohemian stijl is echt geweldig! het haar, de kleren, i love it! Ik heb mijn favo looks op een rijtje gezet. Je kan haar blog bekijken op www.madamederosa.com.

 

Dit weekend kwam een vriendin op bezoek, ze had mijn huisje nog niet gezien dus ik kon het haar eindelijk showen! Ze nam cadeautjes mee (ook nog voor mijn verjaardag) en deze geweldige armband (van www.hippeacebracelets.nl)

Mooie armband!

De pioenrozen ruiken heerlijk!

Selfie time!!

Helemaal gek op mijn nieuwe armband!

 

Inspiratie foto’s! Can't wait till summer arrives!

 

Waar ik al mijn sieraden bewaar. Elke avond leg ik al klaar welke ketting ik wil dragen zodat ik 's ochtends alles snel om kan doen.

 

Yummie ontbijt! Cruesli met framboosjes, goji bessen, chia zaad en amandelmelk. Mijn cruesli bewaar ik in dit leuke cupcake blik.

Mijn nieuwe wishlist! Mooie sieraden van Fashionology en het Wild Spirit kaarsje is van Costes.

 

Mooie spreuk! Let the beauty of what you love be what you do.

Tot volgende week!

Liefs, Anouk Emilie

 

En pssst.. Volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook (www.facebook.com/anoukemilie) en mijn eigen blog (http://anoukemilie.blogspot.nl)