Read more…

Heee lieve Cosmogirls!

Het is weer maandag, de start van een nieuwe week. Vorige week had ik weer een beoordeling en een meisje uit m’n klas was jarig dus dat vierden we erna met drankjes lekker in het zonnetje!

Amsterdam is so pretty! Heerlijke wijn in de zon met uitzicht op de grachten.

 

Het was zo mooi weer dat ik weer ben gaan hardlopen deze week. Het was heerlijk op het strand. Ook werkte ik aan school en aan mijn blog lekker in bed op mijn laptop.

 

Series kijken, school werk en lekker magazines lezen op de bank! Brrr, wat koud buiten! Tijd voor wat nieuwe inspiratie. Can you tell I love pillows? Hihi.

 

Dit was mijn eerste tattoo, zes jaar geleden. Ik was toen 18 jaar en ik ben nog steeds een dromer! Ik heb nu inmiddels zes tattoos en ik heb nog een hele wishlist. Stay tuned!

 

Gister ben ik naar het MoMu in Antwerpen geweest en daar was de tentoonstelling. HAPPY BIRTHDAY DEAR ACADEMIE! 50 jaar Modeafdeling van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Ik wilde er al heel lang heen en de tentoonstelling is er nog maar een week dus ik kon niet wachten om het te zien! Hier mijn foto’s voor als je het niet meer redt om heen te gaan. Het was geweldig, super inspirerend en je wordt ingeleid met een tijdlijn van de academie en vervolgens zie je allemaal prachtige ontwerpen, filmpjes en tekeningen. I loved it!

 

De entree. Happy Birthday Dear Academie!

 

De tijdlijn, volg de trap omhoog en je komt bij de grote zaal.

 

Mooie spreuken, woorden en door tunneltjes naar de volgende zaal.

 

Een muur vol met schetsen, kleurrijke tekeningen en illustraties.

 

Kleurrijk, extreem, bijzonder en heel inspirerend! Voor meer informatie ga naar www.momu.be of www.happybirthdaydearacademie.be. Er is ook een boek, superleuk voor je (modeboeken-) collectie!

 

In het boek kun je lekker nog alles nalezen en bekijken. Je kunt het boek hier bestellen.

Ik wens jullie een heel fijne en inspirerende week!
En remember: 

We beginnen vandaag met een nieuw mode-project op school, we hebben vorige week blok 1 afgesloten. Volgende week zal ik jullie er alles over vertellen. We gaan ons nu echt richten op styling! Ik ben benieuwd.

Liefs, Anouk Emilie

En pssst… volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates. Kijk ook op Facebook (https://www.facebook.com/anoukemilie) en mijn eigen blog (http://anoukemilie.blogspot.nl).