Lees meer!

Hey Cosmogirls!

Mijn week begon heerlijk ontspannen! Mijn ouders hadden een huisje gehuurd vlakbij de bossen dus daar ben ik zondag heen gegaan 🙂

Heerlijk wandelen in de bossen.

CODA Museum

We zijn naar het CODA museum geweest in Apeldoorn en daar hingen deze gave grafische schilderijen. Ik vind de kleuren supermooi.

Met de expositie Kettingreacties waar hele bijzondere kettingen te zien waren. De laatste vond ik een van de mooiste. En ja die eerste is ook een ketting, heel bijzonder! 

Perfect shoes

Voor de verandering heb ik een soort 'paper dolls' gemaakt. Setjes met mijn hoofd erop zodat je gelijk kan zien of het staat. De schoentjes vond ik zo leuk, ze zijn van Maruti.

Het boek is van stylist Rachel Zoe, ik vind haar echt te gek. Haar nieuwste boek staat bovenaan mijn wishlist!
 

New stuff <3

Mijn nieuwe iPhone case: nobody's baby van Valfre.

De tas is van MostWanted.nl en het fleurige jasje van de Sting. Ik kan niet wachten om 'm te gaan dragen. De kleurtjes vind ik superleuk.

 

Perfect set! 

 

Het roze vestje is heel zoet, maar de gescheurde jeans maakt het een stuk stoerder. Leuk om te combineren met een sjaal, kettingen en een hoedje.
[-] Broek, vestje en hoed zijn van H&M 
[-] Sjaal van Accessorize 
[-] Tas van MostWanted.nl  
[-] Schoentjes van Maruti
[-] Shopper tas en iPhone case van Valfre

 

Summer outfit

Het was zulk lekker weer deze week. Ik kan niet wachten om weer in een T-shirtje naar het strand te gaan. Gelukkig hebben ze voor deze week ook lekker weer voorspeld!

Momy

Er komt weer een superleuke expositie in het MoMy in Antwerpen: Birds of Paradise. Alles over designs met veren, ik ben benieuwd! Kijk op www.momu.be voor meer info.

Mimi in Fashionland

Some people put art on walls – I put it on my body.

Ennn ik kreeg heel leuk nieuws gister! Ik had een tijdje terug mee gedaan aan een winactie van Mimi in Fashionland. Zij kan geweldig tekenen en ik ben helemaal fan van haar illustraties. Nu kon je een illustrratie winnen die zij van je zou maken.Ik hoorde gister dat ik heb gewonnen. Als 'ie af is show ik 'm natuurlijk aan jullie! Ik ben heel benieuwd hoe ze mij gaat tekenen!

Vandaag heb ik beoordelingen, dan nog een laatste blok van 7 weken en daarna is het al zomervakantie! Dan zit het eerste jaar er al weer op, ging zo snel! Wish me luck!

Hele fijne week en tot maandag!

Liefs, Anouk Emilie

En pssst… volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook (https://www.facebook.com/anoukemilie) en mijn eigen blog (http://anoukemilie.blogspot.nl).