& many more!

Hey lieve Cosmogirls!

Mijn week zat vol fashion! Op school, op werk en in mijn vrije tijd: 

 

Vandaag heb ik weer een beoordeling, deze keer voor het vak Prognose. We moesten twee trendboeken maken met de thema's 'vertrouwen' en 'verwarring'. Heel lastig, maar wel heel leerzaam!

Op zoek naar goede sfeerbeelden, een kleurenkaart, materialenkaart, silhouetten en dessins maken. Mijn thema's heten 'Silken Mindless' en  'Organic Growers'. Ik ben heel benieuwd naar wat de rest heeft gemaakt!
 

Mijn trendboeken en twee silhouetten die ik heb gemaakt. Wish me luck!

Druk bezig met material en stofjes voor mijn trendboeken. Je moet letten op de goede kleur en juiste textuur. Past het bij de kleurenkaart? Lekker mixen en matchen dus!

Bloggerscafé

Na school ging ik met meiden uit mijn klas naar het Bloggerscafe by Fashionchick in het NRC Restaurant Café. Daar waren lezingen van verschillende bloggers. Loved it

Jef Montes @AFW

Vorige week vertelde ik dat ik kaartjes had gewonnen voor Amsterdam Fashion Week. De kaartjes kreeg ik de volgende dag al binnen! Ik had twee tickets gewonnen voor de show van Jef Montes. De mooie achterkant is ontworpen door Piet Paris 🙂 
 

De show van Jef Montes, we zaten op de tweede rij.

Creatieve lampen bij Amsterdam Fashion Week…

 

Nog een drankje voordat de show begint! 

 

Samen met Loes bij Amsterdam Fashion Week.

 

 

 

Mmmmm Chocolate Baileys met framboosjes! Vanaf nu mijn favo drankje.

Casanova

In het weekend ging ik met mijn ouders mee naar het theaterstuk Casanova bij theater de Appel. Het duurde 5 uur lang (!). Gelukkig was er een pauze om lekker te eten met delicious toetje in de tweede pauze 🙂 

Samen met mijn moeder.

De kostuums waren geweldig, echt super mooi gemaakt. Je mocht er geen foto's maken, dus deze heb ik gevonden op de site. Kijk vooral naar het haar!

Favo look van deze week: 

 

Het was een week vol inspiratie! Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe vakken op school. Volgende week vertel ik hoe mijn beoordeling ging!

Hele fijne week en tot maandag!

Liefs,
Anouk Emilie

 

En pssst.. volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog