Lees meer!

Hey lieve Cosmogirls!

Hebben jullie lekker vakantie? Ik heb vandaag geen school maar ik werk iets meer dan normaal, even lekker knallen! Aanstaande zondag zijn de Oscars, gaan jullie kijken? Ik kijk het elk jaar met een vriendin en dan slaan we veel eten en lekkers in zodat we de hele nacht kunnen genieten van chocola en de mooie jurken.

Weer een nieuwe outfit look! De roze jas is van Zara, shirt van Pieces, hoedje van Topshop en tas van Sacha.

Detail foto. Ik neem de tas overal mee naar toe! Het formaat is perfect, alles past erin en net groot genoeg voor je iPad.

Op school vorige week weer aan de slag! Deze foto heb ik genomen op  de laatste dag voor de vakantie.

Love it! Wild Spirit kaarsen van Costes, ze ruiken heerlijk!

Zaterdag avond = lekker wijntjes drinken!

Ik kan niet wachten om dit setje te dragen! Shirtje is van H&M, gilet en ketting van Costes.

Flower powerrr, deze leuke foto bewerking is van de Piclay App.

Leuke dingetjes in de sale! Zoals deze Sweet Dream trui van Costes en de jeans scoorde ik in de Pop Up store van Modemusthaves.

Wauw wat een jurk! De 'hair dress' van Balmain spotte ik in de Bijenkorf!

Jaaa Fashionology heeft SALE! Hele fijne prijsjes voor deze prachtige sieraden. Het hamsa handje is van een sieraden winkeltje, ik moet er alleen nog een leren koortje of zilveren kettinkje bij vinden. En liefde voor dit rokje! De print en de kleurtjes zijn perfect.

Mmmmmm lekker high tea'en bij de openhaard nog voor mijn moeders verjaardag. Verse sandwiches, warme scones en chocolade bonbons. Yums!

Look of the week inspiratie! Dit meisje heeft altijd supermooie foto's van haar outfits. Zie meer van haar foto's op haar blog: http://madamejulietta.blogspot.nl

Don't be pushed by your problems. Be led by your dreams!

Hele fijne vakantie, geniet ervan en tot volgende week!

Liefs, Anouk Emilie

En pssst.. volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijke updates! Kijk ook op Facebook (www.facebook.com/anoukemilie) en mijn eigen blog (http://anoukemilie.blogspot.com).