Hoe was haar week?

Hey CosmoGirls!

Hoe was jullie week? Ik was deze week een beetje saai met school en werk dus ik heb geen outfitfoto’s, maar heel veel inspiratie-foto’s! Vorige week had ik mijn beoordeling en vandaag heb ik de beoordeling voor mijn andere vak, Cultuur kennis. We moesten collages maken, een shopping pagina en een cover van tijdschrift ELLE.

Mijn eindopdracht op foam board voor de presentatie vandaag!

 

Inspiratie-outfits, gek op de Isabel Marant sneakers, maar welke kleur?

 

Sieraden

Mijn sieradenhoekje waar ik alles lekker kan uitstallen! Ik sta hier ’s ochtends altijd een tijdje te kijken welke sieraden ik om doe, welke ketting het beste past bij mijn outfit. Maar ook om mijn favo parfum op te doen (van Juicy Couture!). Ik ben gek op ringen, dus hier mijn verzameling inspiratie-foto’s van sieraden. 

 

Love it!

 

Kimmidolls popjes

Mijn favoriete Kimmidolls. De rechter kreeg ik van mijn vriend en betekent good luck.

Deze leuke popjes heb je in alle soorten en maten. Je hebt ze als beeldjes, maar ook als sleutelhanger. En ik ben er helemaal weg van! Elk popje heeft een eigen betekenis en design. Superleuk om te geven als cadeautje of om aan je sleutelbos te hangen.

 

Outfits

De laatste dagen hebben steeds meer mensen het over de zomervakantie en ik kan eerlijk gezegd niet wachten! Ik heb al mijn zomerse foto’s verzameld voor wat inspiratie. Frisse kleurtjes, printjes en accessoires.

Roze, turquoise, printjes, rokjes, I love it! Laat de warme dagen maar komen. Heerlijk zonder jas naar buiten met je zonnebril. Hebben jullie al vakantieplannen?

 

 

Deze tas had ik elke dag bij me vorig jaar in Barcelona. Lekker klein, maar alles past erin!

Inspiratieoutfit: Deze outfit kwam ik tegen op een tumblr pagina en ik was er meteen helemaal weg van! Super kleurtjes en dat rokje is te gek!

 

Wonen

Hoe langer ik nu samen woon met mijn vriend, hoe meer ik het leuk vind om af en toe wat te veranderen aan ons interieur. Andere kussentjes, vaasjes, bloemen. Leuk als je af en toe weer iets nieuw hebt en leuk om andere dingen uit te proberen!

Quote van de week:

 

Deze week ga ik naar het Momu museum in Antwerpen. Ik wilde hier al zo lang heen en de tentoonstelling is bijna afgelopen dus ik kan niet wachten om te gaan. Volgende week zal ik verslag doen en mijn foto’s laten zien.

Heel fijne week en tot maandag!

Liefs, 
Anouk Emilie

 

En pssst… volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook (https://www.facebook.com/anoukemilie) en mijn eigen blog (http://anoukemilie.blogspot.nl).