Wat waren haar favo shows?

Hee lieve CosmoGirls!

Fashion Week is weer geweest en ik wil jullie graag inspireren met de nieuwste ontwerpen. Modelabel Marchesa bestaat 10 jaar en dat vieren ze met twee collecties: Hippie grunge en een romantische nieuwe collectie. Ik ben altijd weg geweest van de trouwjurken van Marchesa, so pretty. Nu zijn ze helemaal over de top gegaan met bloemen, kleur en prinsesachtige baljurken. Just like a fantasy…
 

Droomjurken van Marchesa, spring 2015

De make-up van de modellen die de nieuwste collectie van Vivienne Westwood Red Label showden is heel opvallend. Elk model is anders opgemaakt met bijpassende kapsels. Het geeft de collectie net dat edgy randje, wat het zo interessant maakt. De silhouetten vind ik ook heel inspirerend; brede schouders en wijde jurken.

Vivienne Westwood Red Label, spring 2015

Fleurige jurken met prints, jumpsuits van mooie stoffen en classy jasjes; de nieuwste collectie van Matthew Williamson ready-to-wear 2015. Bij zijn collecties verlang ik altijd naar vakantie. Mooie jurk aan, heerlijk zonnetje en paraderen op de boulevard. Diva time!

De collectie van Pam & Gela ready-to-wear 2015 is mijn favoriet. Edgy en girly, met een bohemian randje. Pam & Gela zijn de oprichtsters van het merk Juicy Couture. Zij hebben het merk verkocht, en nu hun eigen label opgericht. In één van mijn vorige blogs schreef ik over het boek van Juicy Couture; The Glitter Plan. Hierin staat hoe ze het merk hebben opgericht en hoe ze er zo’n succesvol label van hebben gemaakt. Erg inspirerend. Je kunt het boek kopen op bol.com. Leuk weetje: Als je het boek hebt en er een leuke foto van maakt op Instagram met de tag #theglitterplan, zetten ze er een lieve reactie onder en plaatsen ze hem op hun eigen Instagram!

 

Kijken jullie nog Fashion Week shows? Zo ja, wat zijn jullie favorieten?

Heel veel succes op school deze week! See you Monday.

Liefs, Anouk Emilie

En pssst.. volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog en tumblr voor inspiratie.