Knalroze cadeau’s, kerst en The Hobbit!

Hey Cosmogirls!

 

Hoe was jullie kerst? Lekker aan het genieten van de vakantie? Mijn kerst vierde ik met familie en op kerstavond gingen we lekker sushi eten en naar The Hobbit.

 

Sushi met le boyfriend!

 

Naar de kerstbrunch, met strik!

 

 

All pink for Christmas!

 

Wandelen op 1e kerstdag

 

Cadeautjes verstopt onder onze kerstboom! En ik heb superleuke cadeautjes gekregen

 

Lekkere dingetjes van de Body Shop en een superleuke theepot!

 

Be grateful
Aan het begin van dit jaar heb ik briefjes in een glazen pot gedaan van dingen waar ik dankbaar voor ben. Dat ik een leuke baan heb, aangenomen ben voor een superleuke studie en dat ik mijn eigen huis heb. Maar ook kleine dingen, bijvoorbeeld een concert of leuke uitjes. En ook ben ik dankbaar dat ik een eigen blog heb bij CosmoGirl! Daarom wil ik jullie aanraden om dit ook te gaan doen. Schrijf alles op waar je dankbaar voor bent en doe het in een pot of doos. Want als je dankbaar bent, komen er ook meer positieve dingen op je af. Dit was namelijk een te gek jaar. En vanaf 1 januari begin ik weer opnieuw, laat het ‘dankbaar zijn’ maar beginnen!

 

Inspiratie beelden om je eigen Grateful pot te beginnen

 

Je kan je pot ook vullen met wensen!

 

Gratitude

 

 

Vorige week schreef ik over mijn crush op de schoenen van Isabel Marant, et voila, hier zijn ze en ze lopen superlekker! Ik heb de goedkopere variant gevonden en kreeg er ook nog twee paar veters bij. Ze lopen heerlijk en zijn lekker warm voor in de winter. Gaaf met een stoere jeans!

 

 

 

 

We do love SALE! Deze trui spotte ik bij Funkie House van Cheap Monday en nu afgeprijsd!

 

FLOWER BOMB
Superleuke hoesjes voor je iPhone! Ik vond deze op Caseable en ze hebben ook leuke dingen voor je iPad, Macbook, laptop of tablet. Je kan kiezen uit verschillende designers en thema’s. Uiteindelijk zijn dit mijn favorieten, succes met kiezen! Bestel ze op www.caseable.nl.

 

Ik ben helemaal weg van blogger Sincerely Jules, hier mooie inspiratie beelden van haar stijl.

Een dikke warme trui op een rokje staat hartstikke leuk, stoer en toch girly! Lekker warm met een dikke legging en stoere boots eronder.

 

Enjoy today! Tot volgende week!

 

Liefs, Anouk Emilie

En pssst.. volg me op Instagram voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog.