+ Nog meer fashion, fun & friends!

Hee lieve CosmoGirls!

Jaaa, vandaag is het zover: de eerste schooldag. Is iedereen er klaar voor? Nieuwe agenda in the pocket? Schriften, pennen, lunchbox en lekkers voor in de les? Dit is mijn laatste jaar en I'm ready

Ik had een super leuke laatste ‘vakantie’week. Ik ben met de ladies van werk uiteten geweest en daarna hadden we een super interessante avond over oliën bij Living La Buena Vida, een leuk winkeltje bij ons in de straat. Elke olie heeft een betekenis en kracht. Lavendelolie staat bijvoorbeeld voor rust en kalmte. Dus als je niet goed kunt slapen, doe je wat lavendelolie op je slapen waardoor je rustig wordt. Heel leuk om meer over te weten! 
 

Mmmm, lekker mosselen eten met de Shoeby ladies.
Monique en ik op weg naar de informatie avond over oliën. I love her style!

Vorige week kreeg ik al een mail van mijn school over ons nieuwe huiswerk. We hebben een heel leuke opdracht over je eigen merk ‘ik’. Nu moeten we een bedrijf uitkiezen en uitzoeken waar ze precies voor staan en wat je zo leuk vindt aan de producten. Ik heb gekozen voor Spell Design, een gypsy merk van twee zusjes uit Australië. Ze hebben supergave kleding voor een bohemian stijl, maar ook dingetjes voor je huis, accessoires en sieraden. Omdat er nog veel festivals zijn in Nederland, en het aan het einde van de week superlekker weer wordt, heb ik wat inspirerende outfit foto’s opgezocht. Alle outfits zijn van Spell Design

Supermooie outfits van Spell Design. Happy summer pictures!

Mijn beste vriendinnetje was eindelijk weer terug van vakantie en dat moest gevierd worden met appeltaart 😉 Ik kreeg een super mooie hamsa ring van haar uit Spanje!  
 

 


Best friends. I love mijn nieuwe ring! Hij staat mooi bij mijn andere turquoise uit Barcelona.
 

In een vorige blog vertelde ik over het schilderij dat mijn oma voor me gemaakt heeft. Ik heb hem eindelijk opgehangen en ik ben er super blij mee! Wat vinden jullie ervan? Alleen nog een matching paars kussentje hihi. 

Mooie, inspirerende spreuk voor deze week ;-).

Succes met de eerste schoolweek & see you next Monday!

Liefs, Anouk Emilie

En pssst.. volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog en tumblr voor inspiratie.