A Barbie Fashion world that is!

Hee CosmoGirls!

Hoe was jullie weekend? Weer lekker knallen deze week? Ik zit weer helemaal in het schoolritme dus op avonden na werk vind ik het heerlijk om aan m’n huiswerk te zitten. Maar als ik dan toch achter mijn laptop zit, kan ik het niet laten om de fashionshows te bekijken! De show waar iedereen over praat is natuurlijk die van Jeremy Scott voor Moschino. Zijn collecties voor Adidas vond ik altijd te gek maar ik ben ook fan van zijn versie van een ‘Barbie doll dream’. Heerlijk over de top, mooie silhouetten en kleurige prints. Zie jij hier al iemand mee over straat lopen? Lady Gaga misschien?;-) Als je het gemist hebt, zie hier mijn favo looks van de show.

Jeremy Scott voor Moschino summer 2015

Heb je altijd al een tattoo gewild maar twijfel je nog over wat je wilt of mag het niet van je ouders? Dan is er de perfecte oplossing: temporary tattoos. Verschillende soorten (nep) tattoos in zilver of goud die je tijdelijk op je lichaam kan ‘plakken’! Hoe leuk is dat? Op etsy.com heb je allemaal verschillende soorten. Ook mooi voor een speciale gelegenheid of als je een avondje gaat stappen!

De verschillende soorten golden tattoos. Zelf kiezen waar je hem plaktHet leuke is dat-ie een paar dagen blijft zitten

Outfit-inspiratie foto van de week.

Omdat de Fashion Weeks volop in de gang zijn, showen de meest stylish fashionista’s hun outfit voor en na de shows. All black met een vleugje wit en stoere print schoentjes. Tip: Zet een hoedje op voor een speels effect!

Heel veel succes op school deze week!

See you Monday.

Liefs, Anouk Emilie

En pssst.. volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook (www.facebook.com/anoukemilie) en mijn eigen blog (anoukemilie.blogspot.nl) en tumblr voor inspiratie (lovedbyanoukemilie.tumblr.com).