Lees alles!

Hee Cosmogirls!

Hoe was jullie weekend? Ik heb vandaag m'n laatste les voor de vakantie, dan 3 weken geen school! Lekker Pasen en vakantie 'vieren'. Haha niet echt, ik moet gewoon werken 🙁 Maar sommige van jullie zijn vast vrij 🙂 

Lunchbreak met Frozz: we like!  

Nieuw huiswerk: onderzoeken wat de nieuwe trends en kleuren worden voor zomer 2015. De inspiratie voor een nieuwe collectie voor WE Fashion die wij moeten ontwerpen. Spannend! 
 

Foto Styling: Voor het vak Foto Styling moesten we foto's maken van onze looks. Deze locatie was perfect: ik wil later ook een huis met een turquoise deur. 😉

BOYS: Ik ben gek op deze foto's, collages, ringen, tattoo's, mooie mannen met baarden en stoere interieur foto's. Perfecte mix!

Looks of the week: hoedjes, lange jassen, ripped jeans. en de zwarte jas is zo gaaf, love it met een leren broek!

Accessoire van de week: Op stap met m'n nieuwe tas, mijn look-a-like van de Chanel Boy Bag die bij elk outfit kan. 

 

Sunday Arm Candy: Kleurjtes, kraaltjes en kruisjes!

 

Leuke dingen doen in je vakantie-tips: 

YSL: De nieuwe film van Yves Saint Laurent is uit dus als je van fashion houdt is dat zeker een must see! In Den Haag is 'ie zien in het Filmhuis. Check deze link.

MODE EXPO: De tentoonstelling Birds Of Paradise in het MoMu in Antwerpen is erg leuk. Het is een tentoonstelling over de elegantie en verfijning van het gebruik van pluimen en veren in de mode en haute couture. Je ziet een mix van accessoirs, kledingstukken en couturejurken.

 

MODE EXPO 2: De tentoonstelling Fair Fashion Lab in het Humanity House in Den Haag onderzoekt de toekomst van eerlijke mode. Ik ben er nog niet geweest, maar het klinkt heel interessant! Ik ben zeker van plan om er nog heen te gaan.

QUOTE VAN DE WEEK: Quit your job, buy a ticket, get a tan, fall in love, never return. Oh yes someday…

Hele fijne vakantie, geniet ervan en tot volgende week!

Liefs, Anouk Emilie

En pssst.. volg me op Instragam (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog.