Anouk heeft big news!

Hey lieve CosmoGirls!

 

Goed nieuws! Geweldig nieuws, zelfs! We hebben een huisje gevonden! My dream came true. Mijn verjaardag vieren in het nieuwe huis (die is al bijna!), kerst vieren in het nieuwe huis… It was all I wanted.

 

Natuurlijk renden mijn lover en ik meteen naar de woonwinkels om daar alvast wat lifestyle inspi op te doen! Volgende week krijgen we namelijk al de sleutel. Hier wat foto’s:

Wat vinden jullie van deze bank?

 

Ikea-selfie!

 

Hotdogs Yummie!

 

Verliefd op dit mooie bed.

Nog meer leuke verrassingen…

Ik kreeg een superleuk pakketje binnen: Armbandjes van So V’s Choice. Een nieuwe website vol must-have accessoires! Handgemaakt en verkrijgbaar in allerlei leuke kleurtjes. Superleuk om te geven (of te krijgen) met kerst! Kijk snel op de website.

 

Mijn leuke pakketje van So V's Choice.

Dat was nog niet alles! Maandag startte ik met het nieuwe vak Tekenen. Heel leuk om te doen! Als eerste opdracht moest ik mijn eigen schoenen (paarse Vans) natekenen. En ook die van klasgenootjes Annabelle, Loes en mijn eigen schoen; de paarse Vans. Je ziet hier de schets en daarna de ingekleurde versie. 

 

 

 

 

Christmas wishlist

Op mijn Christmas wishlist staan nu ook de nieuwste coole goodies van illustrator Valfre. Zie hier een super leuke tas en iPhone 5 hoesje, helemaal door haarzelf ontworpen. Hopelijk leest de kerstman mijn CG! blog ook! 😉 Je kunt de items hier bestellen.

 

Collage 

 

Mijn week stond ook in het teken van de VIP-avond bij Shoeby. Ik kreeg de taak een een groep vriendinnen styling advies te geven. Speciaal daarvoor maakt ik deze collage van de Business Look. Voor welke combi kies jij? 

Toodels sweeties! Tot volgende week. Dan laat ik jullie alle foto’s zien van ons huis!

 

 

 

En pssst.. volg me op Instagram voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog!

 

 

Liefs,

Anouk Emilie