Eigen tassenlijn…

Hee lieve CosmoGirls!

Wat een heerlijk zomer weer! Mijn eerste dag strand dit jaar is een feit en ik ben gelijk goed verbrand hihi. Zijn jullie al lekker bruin geworden van het mooie weer?

Dit was een bijzondere week. Ik woonde namelijk samen en de relatie is al een tijdje uit, maar nu is hij officieel uit huis dus woon ik hier alleen. Dit hoop je natuurlijk niet als je gaat samenwonen, maar helaas gebeurt het.

Dit betekent wel dat ik het hele huis opnieuw heb ingericht! Kijk mee naar de foto’s. Nu is het echt mijn eigen plekje.

De woonkamer heb ik opnieuw gestyled met de spullen die ik had. Ook de schouw heb ik aangepast met mooie kaarsen. Helaas heb ik geen tv meer, maar dat komt nog wel! Deze schattige cactusjes komen van Ikea, hoe cute?!

Dit tafeltje is uit mijn oude kamer en was eerst roze, mijn moeder heeft ‘m wit geverfd; veel mooier!

Het leuke van werken bij Shoeby is dat je allemaal verschillende soorten mensen tegenkomt. Zo was er een klant in de winkel die haar eigen tassenlijn heeft, Amal Design. Ze ontwerpt supermooie tassen voor vrouwen en is nu ook bezig met een stoere lijn voor de modebewuste man. Het zijn tijdloze tassen met oog voor detail (gave voeringen!) en mooie kwaliteit. Ik ben zelf helemaal verliefd op deze clutch voor dames. De kleur en het motiefje is helemaal mijn stijl! Neem een kijkje op haar site.

Favo clutch van Amal Design.

Met zulk mooi weer wilde ik zo snel mogelijk naar het strand na werk! Lekker eten op het strand, de zonsondergang bekijken of genieten van een chocoladetaart.

Lekker genieten op het strand met een vriendin met witte wijn en aardbeien! En mooie lucht vanuit huis.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mooie zonsondergang bekijken met chocoladetaart en Corona’sLekkere combi hè ;-).

Spreuk van de week :-).

Hele fijne vakantie & see you next Monday!

Liefs, Anouk Emilie

En pssst.. volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog en tumblr