Lees meer!

Heee lieve CosmoGirls!

Hoe was jullie week? Die van mij was druk, maar superleuk! Woensdag heb ik mijn nieuwe tattoo laten zetten: nummer 7 inmiddels. En ik ben er super blij mee.

Ik heb 'I’m possible', op mijn rechter binnenarm laten tatoeëren. Omdat ik heel erg geloof in het feit dat niks onmogelijk is en dat je alles kan bereiken als je er echt voor gaat, vond ik het tijd om dit voor altijd bij me te dragen op mijn lichaam.

Wil jij ook een tattoo? Denk er dan eerst goed over na. Het is verslavendI’m guilty too! Ik heb namelijk nog een hele verlanglijst dus stay tuned.

Nieuwste tattoo, I'm possible, niet is onmogelijk!

In mijn vorige blog vertelde ik over de fashion workshop die ik samen met de eigenaresse van Shoeby heb gegeven op de Populier in Den Haag. Alle leerlingen moesten collages maken over zichzelf. We kwamen de winnaars bekend maken en de krant was mee! De fotograaf maakte een mega selfie van ons met de klassen van de Populier.

Mega selfie!

Aloha's Girlsdag 
Gister had ik een superleuke dag met mijn nichtjes, er was namelijk Aloha’s Girlsdag in Scheveningen! Een dag met yoga, bootcamp, surflessen, massages, een hippie marktje en biologische lunch. We hebben veertjes in ons haar laten zetten en heel gave armbandjes gekocht.

Hihi, gekke selfies na een lange dag!

De vrouw die ons surfles gaf heet Suzanne Vermeer, zij is Nederland kampioen met surfen!

Parkpop
Ook was Parkpop gister in het Zuiderpark in Den Haag dus we konden het niet laten om daar nog even een kijkje te nemen! De sfeer was top en we zagen Kensington nog optreden. Super gave band. 

Parkpop woohoo!

Polaroid Pics

Voor alle meiden die deze zomer naar festivals gaan of lekker op vakantie gaan, heb ik een tip om al je leuke herinneringen vast te leggen: deze coole camera! Je koopt ‘m bij Urban Outfitters en ik werd gelijk verliefd op de kleur. Het is een polaroid camera dus je foto’s rollen er gelijk uit. Even wachten en je plakt  ze meteen in je vakantiealbum! Hij is verkrijgbaar in meerdere kleurtjes.

 

 

Hele fijne week en tot maandag!

Liefs,
Anouk Emilie

En pssst.. volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog.