Dé beste winterjas ever

Hee lieve CosmoGirls!

En, hoe was jullie eerste week? Die van mij leuk! Wel wennen weer al dat huiswerk. Verder was het erg gezellig om iedereen uit de klas weer te zien en bij te kletsen. 

In één van mijn vorige blogs vertelde ik over mijn coat crush van de Zara. Ik had een klusje van mijn ouders voor het ontwerpen van flyers voor hun bedrijf en daar kreeg ik iets extra’s voor. Supergaaf, want nu kon ik de Zara-jas kopen! Mijn nieuwe winterjas, ik kan niet wachten om hem te dragen. Hij zit zó lekker.

 

Macintosh HD:Users:anoukverheij:Desktop:CosmoBlog51:OOTD2.jpgMacintosh HD:Users:anoukverheij:Desktop:CosmoBlog51:IMG_2819.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

De Zara jas!

Macintosh HD:Users:anoukverheij:Desktop:CosmoBlog51:Zara boots.jpg

Shoe crush

Nog op zoek naar leuke najaarsschoenen? Deze beauties kwam ik tegen op de Zara site. Stoer en vrouwelijk met een klein hakje. Perfect voor elke outfit.
 

Macintosh HD:Users:anoukverheij:Desktop:CosmoBlog51:Mode boek.jpg

The Teen Vogue Hand Book
 

De eerste uitgave van dit boek staat in mijn kast, maar ze komen in november met een vernieuwde versie! Vol met tips van designers, stylisten en fotografen uit de modewereld. Als je nog niet zo goed weet welke richting je op wilt van fashion, geen paniek. In dit boek staan allemaal handige tips in van ervaren mensen (zelfs Marc Jacobs!).

See you next Monday!

Liefs, Anouk Emilie

En pssst.. volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog en tumblr voor inspiratie.