Lees hier over haar week

He lieve CosmoGirls!

Hoe bevalt jullie vakantie? Ik moet nog één weekje werken en dan heb ik ook even vrij! Heerlijk genieten.

Omdat veel mensen op vakantie zijn is het erg rustig op werk. Samen met mijn baas hebben we daarom een geintje uitgehaald. We deden net alsof we sliepen in de winkel hihi. Ik lag er maar twee seconden en er waren geen klanten, just for fun!

Mijn nieuwe slaapplekje

Het weekend gaf ik een feestje bij mij thuis, met roze champagne! Het was enorm gezellig en we gingen erna nog verder feesten in de stad.
 

Mmmmm, pink bubbles!
 

Dit is de leukste kamer van mijn huis, eindelijk mijn eigen inloopkast! Mijn tasjes heb ik uitgestald en rechts in de hoek zie je schoenen dozen van Jeffrey Campbell, mijn favo heels. En rechts staat een deel van mijn andere schoenen!
 

Een vriendinnetje kwam gezellig eten van de week en daarna hebben we de hele avond films gekeken! Kaarsjes aan, wijntje erbij, maar toen moesten we nog een film kiezen hihi.
 

Mijn ouders kwamen weer terug van vakantie dit weekend en ze hadden een supermooi cadeau meegenomen. De Franse ELLE uit het jaar 1952, je t’aime!

Leuk om te zien hoe het er toen uit zag, de kledingstijl en de poses van de modellen. Bijzonder om te zien hoe alles zo veranderd is.
 

Voor school vind ik het altijd fijn om aan een bureau te werken, en natuurlijk ook om mijn CosmoGirl! blog te schrijven. Alles wat me inspireert verzamel ik (uit magazines, van internet, stofjes, printjes, spreuken) en heb ik nu op dit prikbord gepind. Inspirerend om naar te kijken, en je kan het natuurlijk zo vaak aanpassen als je zelf wilt. Zo heb je elke keer weer een vernieuwend ‘uitzicht’ als je zit te werken.

Wat vinden jullie ervan? Voor mooie prikborden in alle formaten en kleuren kun je hier kijken. Het lampje is van Leitmotiv en het kleedje van House of Doctor via deze site.

Spreuk van de week:

If you have good thoughts, they will shine out of your face like sun beams and you will always look lovely!

Fijne vakantie & see you next Monday!

Liefs, Anouk Emilie

En pssst.. volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog en tumblr.