Lees meer!

Hey CosmoGirls!

Is iedereen lekker van de vrije daagjes aan het genieten? Dit Pinksterweekend was ik in Beilen met familie. Gezellie! Vorig weekend was het The Hague African Festival en mijn ouders zijn gek op Africaanse muziek dus ging ik met ze mee om een kijkje te nemen. Hier sta ik met Dobet Gnahore op de foto en een vriend van mijn ouders. Ze is een supergoede zangeres uit de Ivoorkust. Zijn jullie ook geweest? Er waren ook modeshows en meer optredens, zie de site voor meer informatie http://thehagueafricanfestival.com

Op de foto met Dobet Gnahore en Moise.

Dit is Cedric, de zoon van vrienden van mijn ouders.

Toen ik dit Ibiza vest zag op MyJewellery.com was ik op slag verliefd. De kleurtjes zijn superzomers en zoals-ie gestyled is op de foto is hij echt superleuk.
Hij was in no-time uitverkocht maar hij wordt nog aangevuld, dus als je 'm wilt houd dan de site in de gaten: http://www.my-jewellery.com

Het gaat thuis al een tijdje niet zo goed, toen ik een belletje kreeg van mijn werk of ik langs kon komen stond er een superleuke verassing voor me klaar. Ze (de eigenaresse van Shoeby) had drie paar schoenen voor me besteld! Ze weet precies wat ik leuk vind dus ik was superrrr blij! Echt te lief. Ik ben gek op printjes en kleur dus deze ga ik de hele zomer (en daarna!) dragen.
De schoentjes zijn van links naar rechts: Blink – Sacha – Blink.

Mooie inspiratie foto! Heerlijk zomers en heel gave sieraden.

Degene die elke week mijn blog lezen hebben misschien wel door dat ik gek ben op illustrator Valfre. Ze heeft nu haar webshop uitgebreid met mega leuke shirts en truien! Kijk snel op haar website: http://valfre.com.

Zijn jullie nog uit geweest dit weekend? Mijn vriendin stuurde dit grappige plaatje, hihi so true!

Volgende week heb ik mijn eindbeoordeling op Artemis, wish me luck! Afgelopen week had ik een goede tussenbeoordeling dus ik moet nog wat kleine dingetjes aanpassen, alles printen en dan is het af! Ik zal uitgebreid verslag doen met hoe het gegaan is, met natuurlijk foto’s van het eindresultaat! 

Nog een mooie spreuk: home is where you can make it yours.

Heel fijne week en tot maandag!

Liefs, Anouk Emilie

En pssst.. volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog.