Read all about it!

Hey Cosmogirls!

Deze week was fun! De beoordelingen zijn in de pocket en vandaag krijgen we de uitslag, wish me luck! Ik ben heel benieuwd. Hierna hebben we nog een laatste blok, Productstyling en Fotostyling (nog een laatste keer knallen!) en dan is het alweer zomervakantie.

 

 

Alles klaarzetten voor de beoordeling

De opdracht: silhouetten, technische tekeningen, een logo, collages en een kleurenkaart maken voor een nieuwe collectie voor Men at Work met daarbij de juiste stoffen.

Ook leuk: ik moest een shoot opzetten en een poster maken. Ik deed de shoot in mijn eigen huis met mijn broer. Mijn thema was dandy stijl alles moest dus extreem. Prints everywhere! Hij had een zwart pak aan, wat ik heb gephotoshopt met fleurige printjes.

Chill out: Opgelucht na de beoordelingen lekker in het zonnetje zitten

 

#MILKSHAKE: Na het werk heerlijke vanille milkshakes gehaald, yums!

Mijn favo look van deze week 🙂
Hoesje van Topshop, jasje van Giacomo, sjaal van Shoeby, tas van MostWanted.nl en jeans van Sensation.

Happy flowers: Ik kan zo blij worden van mooie bloemen! Zoals deze roze rozen.

Food tip: Heerlijke salade met gerookte kip, tomaat, avocado, pijnboompitjes en mais. Heel lekker met een kan water en citroen schijfjes, zo fris!

Inspiratiefoto:  I love love looooove deze ringen en armbanden!

Mooie spreuk: Live the life you have imagined.

TOPkleed: Ik ben verliefd op deze kleden. Urban Outfitters heeft nu een special samenwerking met het gezin van Our Open Road. Deze familie reist de hele wereld rond. De prints en kleuren zijn supergaaf maar er is er maar 1 beschikbaar! Dus op is op. Hebben? Je vindt ze hier.

GIRLS: Ik eindigde de week met een girls night out! Is het alweer weekend?

FAVO spreuk: Deze spreuk is zo leuk! I'm not single, I'm in a long standing relationship with fun and freedom. Nog meer single ladies die zich zo voelen?

Tot volgende week!

Liefs, Anouk Emilie

En pssst… volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog