Tropical wonders…

Hey Cosmogirls!

Wat een heerlijk weer deze week! Het einde komt in zicht van mijn eerste schooljaar. Deze week heb ik hard gewerkt aan de laatste opdracht.

We moeten een lookbook maken voor het nieuwe imago van WE Fashion, een kledingmerk. Dus dat betekent; fotoshoot regelen!

Mijn hele dummy heb ik vol geplakt met inspiratiebeelden en ook moesten we een storyboard maken waarin je laat zien hoe je elke foto wilt stylen.

Mijn thema is Tropical Wonders en ik wilde de shoot op het strand doen. Mijn model was Pien, mijn vriendin. En ik heb heel veel kleurige kleding gebruikt, prints en vrolijke accessoires!

Het was super leuk om te doen, hier alvast een preview (de rest van de shoot laat ik jullie volgende week zien!). Dit wordt de voorkant van het WE Tropical Wonders-lookbook: 

Cover van het WE lookbook, met als model Pien!

Pink Palladiums
Afgelopen week kreeg ik een heel leuke verrassing thuis gestuurd, de nieuwste schoenen van Palladium! Knalroze, superleuk voor onder een stoere baggy enkelbroek. Voor volgende week zal ik wat outfit foto’s maken met de coolste combi's! Kijk hier voor meer Palladium boots!  

De nieuwste Palladium boots, fluor roze! Perfect voor je zomer outfit.

Fashion Inspiratie
I <3
deze mooie inspiratie foto’s, helemaal in boho style: 

Mooie kimono's en kanten tops, heerlijk voor in de zomer!

 

Ringen, i love it! Hoe meer, hoe groter, hoe beter!

The Glitter Plan
Dit boek staat sinds kort op mijn wishlist: The Glitter Plan. Het gaat over de oprichtsters van het merk Juicy Couture, een superleuk merk met parfum, kleding, sieraden en tassen. Je leest hoe ze met niets een groot merk hebben opgericht, lijkt me super interessant! Als je ‘m wilt bestellen, kan dat bij bol via deze link

The Glitter Plan!

Dalai Lama lesson
Nog een wijze les van de Dalai Lama.

Choose to be optimistic, it feels better!

Woohoo, bijna vakantie! Lekker naar het strand, BBQ-en in het zonnetje, festivals, leuke uitjes en zomerse avonturen. Nog succes met de laatste weekjes school.

I can't wait!

Hele fijne week en tot maandag!

Liefs, Anouk Emilie

En pssst.. volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog