Lees meer!

Hey lieve Cosmogirls!

Mijn week zat vol leuke en lekkere dingen. Zo ging ik sushi maken bij mijn broer met zijn vriendin. We hadden superveel en het was yummie. Ook was ik druk voor school omdat we bijna beoordelingen hebben. Even knallen dus!

 

Sushi rollen maken met zalm, komkommer, zeewier, avocado en garnalen.
 

Huiswerk maken, betekent ook: het gezellig maken in huis. Daarom stak ik al mijn kaarsjes aan voor wat gezellige sfeer. Zo wordt aan school werken een stuk leuker!

 

Dit leuke lantaarntje is van H&M. Als je er een kaarsjein doet krijg je hele leuke patronen op je muren!

My Fashion tattoos
Omdat ik de laatste tijd steeds meer over nieuwe tattoos nadenk, heb ik mijn tatoeages gefotografeerd. Ze staan er niet allemaal op, ik heb er 6 in totaal.
Dreamer was mijn eerste tattoo… Het vogeltje staat voor het feit dat ik ervan hou om creatief bezig te zijn en daarin vrij te zijn (kennen jullie de vogeltjes in Assepoester die haar jurk in elkaar naaien?). Links onderin vind ik de leukste, ik hou van kleding en ik hou ervan om creatief bezig te zijn. Het hamsa handje staat op de binnenkant van mijn bovenarm en die heb ik voor bescherming en geluk.

Niet iedereen vindt tattoos mooi bij meisjes, zo heb ik wel eens te horen gekregen dat het niet past bij zo'n blondie als ik. Daar trek ik me niets van aan: als je het zelf mooi vind en er 100% achterstaat dan hebben zij er niks over te zeggen. Maar ieder zijn eigen mening! En m'n vrienden vinden het helemaal bij mij passen. Mijn nieuwe tattoo wordt de grootste en meest enge die ik ooit heb laten zetten dus stay tuned!

 

 

HOTties
Ik ben sinds een paar weken weer single en dat betekent: men candy! De maandag is altijd weer even wennen, maar door te kijken naar deze hotties valt het toch allemaal weer mee. 😉

School style
Dit had ik maandag aan naar school. Het rokje is van Costes en had ik al een tijdje maar nog nooit aangedaan. Het printje is superleuk en ook mooi voor in de zomer met een witte tanktop of shirtje erop.

Hier een detail foto van mijn outfit. Het jasje is van Costes, shirtje van American Apparel en de kettingen van Fashionology.

 

Mode, de musical

In juni komt er weer een superleuke tentoonstelling in het Centraal Museum in Utrecht van Piet Paris. Piet Paris kiest meer dan 150 voorwerpen en presenteert ze in een verrassende vorm: als scènes van een musical. Meer info is te vinden via deze website.

Woon-inspi
Ik ben helemaal weg van deze woonkamer, love it!

Hele fijne week en tot maandag!

Liefs, Anouk Emilie

En pssst.. volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog.