Wat gaat ze allemaal doen?

Hee lieve CosmoGirls!

Nog steeds aan het genieten van jullie vakantie? Die van mij start vandaag!

Mijn opa en oma kwamen mij gister ophalen vanuit Beilen en ik ga daar een paar daagjes slapen. Lekker lezen, ontspannen, wandelen en musea bezoeken. Heerlijk!

Bas Kosters
In een vorige blog vertelde ik over dat ik een goodiebag had gewonnen met allemaal museumtickets. En voila, dat pakketje kwam van de week binnen! Tickets voor het Gemeente Museum Den Haag, Piet Paris in Centraal Museum Utrecht, tickets voor het Rijksmuseum, Grace Kelly en gave ansichtkaarten gemaakt door Bas Kosters.

 

Goodiebag vol met museumkaarten en ansichtkaarten van Bas Kosters, genoeg te bezoeken dus deze vakantie!

Inspired by… 

Goed idee om in de vakantie te doen: deze kleurrijke takken versierd met verf door Jessica Turnbow namaken. Lekker wandelen door het bos, mooie takken verzamelen en thuis versieren. Leuk om neer te zetten of op te hangen in je huis of kamer. Je kunt er ook een kapstok van maken of haakjes in maken om je sleutels aan op te hangen.

Nu je toch in het bos bent.. Verzamel ook mooie stenen om te versieren. Gaaf om neer te leggen en origineel!
 

Schilderijtje van oma
Mijn oma schildert heel veel en is heel creatief. Ze was bezig met het maken van een schilderij voor in mijn nieuwe huis en van de week was 'ie af! Ik was zo benieuwd en hij is super mooi geworden. 

Het schilderij komt boven de bank te hangen. Super mooie kleuren, helemaal mijn stijl.

Look van de week: 

Foto van het nieuwe look book van Free People. Bekijk het hele look book hier.

Hele fijne vakantie & see you next Monday!

Liefs, Anouk Emilie

En pssst.. volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog en tumblr.