Check haar favo looks

Hee lieve CosmoGirls!

Hebben jullie de nieuwste show van Chanel al gezien? Ik ben helemaal obsessed. De collectie is zo kleurrijk, en voor de set hebben ze de stad Parijs nagemaakt. Zo lijkt het net alsof de modellen de straten van Parijs bewandelen, gekleed in Chanel.

 

Chanel Ready To Wear Spring/Summer 2015 Paris

 

Protesteren in de straten van Parijs

 

Setting van Parijs. Lijkt net echt, vind je ook niet?

 

Super mooie details, kleurrijke prints en bijzondere stoffen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit zijn mijn favo looks uit de show.

Modetips voor in de herfstvakantie:

Vanaf 11 oktober is er een leuke tentoonstelling in het Gemeentemuseum van Den Haag: ‘Romantische mode – Mr Darcy Meets Eline Veere’. Kostuums uit de tijd van van Jane Eyre, Mister Darcy en Downtown Abbey. Er zijn ook interessante lezingen over mode in de 19e eeuw waar je je voor kan opgeven. Zo’n lezing duurt drie kwartier en kost maar €5. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de site

Vanaf 11 oktober komt er in museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam ook een leuke tentoonstelling, over The Future of Fashion is Now. De expositie laat de vernieuwende mode zien van ontwerpers Viktor & Rolf, Hussein Chalayan en Rejina Pyo. Het lijkt me een erg interessante tentoonstelling, dus ik ga er zeker heen!
Lijkt het je wel wat? Kijk dan hier voor meer info. 

Heel veel succes op school deze week! Daarna lekker vakantie.
See you next Monday.

Liefs,
Anouk Emilie

En pssst.. volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates. Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog en tumblr voor inspiratie.