Lees meer!

Hey Cosmogirls!

Jaa! Waar blijft de zomer?! Deze week was het heerlijk terrasjesweer. We hadden een VIP-avond op werk dus hebben we lekker gegeten in het zonnetje voordat we de avond begon. 

Lekker een hapje eten bij de Haagse Traiteur.

Deze mooie kettingen van Fashionology kwamen eindelijk binnen, ze zijn zo pretty. In de sale waren ze nu voor een leuk prijsje en je kunt ze mixen en matchen en ze passen bij elke outfit. I love it!

 

Toen ik dit kleed zag werd ik spontaan verliefd! De kleurtjes en de print zijn zo gaaf. Het telefoonhoesje met Nobody’s Baby erop is van Valfre, zij maakt superleuke illustraties. Het boek Happy Home is helemaal mijn stijl, ik hou van kleur en gekke printjes in m’n huis. En de lantaarn is van H&M. 

Las Dalias is een hippie-markt in Ibiza, en deze komt nu naar Amsterdam! De kaartjes kreeg ik van de week binnen en ik kan echt niet wachten om te gaan. Als je er ook heen wil gaan kan je tickets bestellen bij lasdaliasontheroad.com. Als je snel bent kost een kaartje €8,50 en anders €12,50! See you there?

 

London tassen van Accessorize

Ik ben helemaal gek op Londen en deze tassen zijn zo leuk! De linker is best groot dus heel handig om al je spulletjes in te gooien. Voor school of als je een weekendje weg gaat! De rechter is bewerkt met kraaltjes.

Dit weekend ben ik naar de Kunsthal geweest in Rotterdam waar de tentoonstelling SHOES te zien is. Ik ben gek op schoenen en het was heel leuk om al die verschillende designs te zien. Ik heb de mooiste (en gekste) voor jullie geselecteerd.

Zo’n mannetje zou ik ook wel willen onder mijn schoen, hihi.

En om de week af te sluiten, een lekker dinertje bij een vriendin. Ze had risotto gemaakt en dat was yummie! De andere dag wijntjes met een vriendin. Nu kunnen we weer ontspannen de nieuwe week in.

Succes deze week! Nog een mooie inspiratie spreuk voor deze week:

 

Liefs, Anouk Emilie

 

En pssst.. volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog