Lees meer!

Hee lieve CosmoGirls!

Hoe was jullie week? Ik had een super leuke cupcake date met een vriendin bij Cupcake Chic in Den Haag. Ze hebben er hele leuke (en lekkere!) cupcakes, ik koos cookiemonster en een rode roos met redvelvet cupcake. Yums!

 

Cupcake date bij Cupcake Chic! 
 

Turqouise ringen

Nu er overal sale is vond ik deze ringetjes bij Pull&Bear. Super leuk setje voor maar 3,99! Helemaal hot dit jaar, versier je handen vol met kleine (en grote) ringetjes! 

 

OOTD: Outfit of the Day

Vest: Pull&Bear, T-shirt: River Island, Tas: ModeMusthaves, jeans: ModeMusthaves, sneakers: AllStars Converse, hoedje: Topshop.

Orange

Woohoo, we waren er helemaal klaar voor dit weekend! Ik ben niet zo van de oranje voetbal outfits, maar gelukkig zat er een beetje oranje in mijn vest, hihi. We keken in de stad en daar was een super leuke sfeer. Het was zo spannend!

Streetstyle

Deze fantastische streetstyle outfits kwam ik tegen op Tumblr. Vooral de onderste vind ik prachtig. De jas met de stoere trui en klassieke rok. Heel gaaf gestyled! Wat vinden jullie? De foto’s zijn gemaakt tijdens New York Fashion Week.
 

Summer meal
Mijn moeder en schoonzusje verrasten mij op werk toen ik net lunch pauze had, we aten heerlijke frisse yoghurt met fruit! Perfect summer meal

Fotoshoot
Deze mooie zomerse foto’s kwam ik ook tegen op tumblr, zo krijg je gelijk zin in de zomer! Vele van jullie hebben (bijna) vakantie dus wat ga je doen met al die vrije tijd? Als je niet op vakantie gaat, is het een leuk idee om fotoshoots te houden met je vriendinnen! Lekker gek doen en je mooiste outfits aantrekken. Maak er een verkleed feestje van! Zo heb je gelijk leuke herinneringen om vast te leggen met je beste vriendinnen of in te lijsten. 🙂

Mijn nichtje heeft een nieuwe spiegelreflex camera gekocht en die moesten we natuurlijk even testen! We deden een super leuke fotoshoot in mijn oude huis en we hadden super veel lol. De camera deed het perfect, dus die is goed gekeurd! 

Hele fijne week en tot maandag!

Liefs, Anouk Emilie

En pssst.. volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook  en mijn eigen blog