Lees hier haar laatste blog

Hee lieve CosmoGirls!

Hoe was jullie weekend? Lekker vakantie nu? Ik moet jullie helaas vertellen dat dit mijn laatste blog is! Dit jaar doe ik mijn eindexamen en ik heb het heel druk met werk. Het afgelopen jaar heb ik elke week met plezier mijn blogs geschreven en ik hoop dat ik jullie heb geïnspireerd. Ik vond het te gek dat ik dit gewonnen heb en ben er nog steeds heel dankbaar voor. Vergeet niet, als je echt iets wilt, moet je ervoor gaan!

Van de week kreeg ik dit lieve cadeautje. Het is oktober en in deze maand wordt er extra aandacht gevraagd voor borstkanker. (K)LAAR Original heeft een armbandje ontworpen, en €5 van elke armband gaat naar Pink Ribbon. Ze kosten €17,95 incl. verzendkosten. Hij is supermooi gemaakt en matcht goed bij mijn andere armbandjes!

OOTD – Zara jas – tas Diesel

Lekker hapje eten op het strand. De strandtenten gaan bijna weg.. zo jammer!
 

Ik kwam deze coole gadget tegen op een website en moet ‘m nog even met jullie delen! Met deze beamer kun je films afspelen via je telefoon. Supergaaf! Zet je favo series op je iPhone en sluit hem hierop aan. Zo kan je girls night niet meer stuk!
 

Maar als je liever boeken leest (in de vakantie) dan heb ik hier nog een paar leuke tips. Het Adore Home boek staat vol met inspirerende huizen en kleurige kamers. In het boek Things We Love van Kate Spade staan zoveel leuke dingen dat je er spontaan vrolijk van wordt. The Woman I Wanted To Be is geschreven door Diane von Furstenberg en gaat over haar leven. Heel interessant!

Succes met school – werk – studie! And remember; nothing is impossible, the word itself says IM POSSIBLE!
 

 

Liefs, Anouk Emilie

En pssst.. je kan me altijd nog volgen op Instagram (@anoukemilie) of Facebook en mijn eigen blog.