Anouk kwam deze week terecht in ’n heel warm bad…

Hey Cosmogirls!

Hoe was jullie week? Die van mij leuk! Mijn maandag begon as usual met school. 's Middags ben ik met meiden uit m’n klas naar een heel mooie tentoonstelling geweest in het Muziekgebouw in Amsterdam: Wasted door Tomoko Mukaiyama. Echt een aanrader! 

 

12000 dresses

De tentoonstelling laat een mega installatie zien die bestaat uit 12.000 jurken. Het project gaat over de kracht van vruchtbaarheid en over een ritueel dat Tomoko Mukaiyama jarenlang deed.

 

Zo vertelt de kunstenares in haar documentaire: ‘Beste vrouwen die mijn installatie bezoeken, een van deze 12.000 jurken is voor jou...’

 

 

Het zag er heel bijzonder uit en voelde echt als een ‘warme deken’, we wilden er niet meer weg! Mijn moeder is zo nieuwsgierig geworden dat ik er vanavond na school weer naartoe ga, maar nu met haar!

 

 

 

 

 

Lekker liggen op grote kussens en naar de hemelachtige omgeving kijken…

Shoppingmarathon

De rest van de week heb ik non-stop gewerkt. Gelukkig had ik ook nog wat shopping time met mijn vriendinnen! We gingen naar de nieuwste Primark in Zoetermeer, met een tussenstop bij Ikea in Delft. Volgende week laat ik jullie al mijn leuke aankopen zien.

 

Primark, here we come!

 

 

 

Supermooie lucht bij Ikea, er heerst al helemaal een kerstsfeer met die grote kerstboom!

 

Ook bij ons thuis is het al kerstig, met onze mini kerstboom uit Disneyland én ons kerstdorp

Mademoiselle C

Een paar weken terug vertelde ik jullie over mijn DVD wishlist en de eerste is al binnen; Mademoiselle C. Een documentaire over de oude hoofdredacteur van Vogue Paris. Heel cool! 

 

Tassenmuseum

As we speak, krijg ik weer een beoordeling op school. Deze keer van het vak Tekenen! Dit is een tekening van een tas uit het Tassenmuseum in Amsterdam. Wish me luck!

 

Tot volgende week! Dan show ik o.a. mijn leuke Primark aankopen! Stay tuned…

Liefs, 
Anouk Emilie

PS: Ik ben helemaal weg van dit telefoonhoesje van het merk IamVibes. Het Hamsa-handje lijkt op de tattoo die ik op mijn arm heb staan. Please, Santa?

En pssst… volg me op Instagram voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog.