Klussen, werken, school en weer klussen.

Hey lieve Cosmogirls,

Op dit moment staat mijn sociaal leven op een laag pitje. Weer een week vol school, werk en het huis. Mijn dag ziet er ongeveer zo uit: ’s ochtends voor werk naar het huis, werken en ’s avonds na werk naar het huis. Alles is nu geverfd en ik weet dat ik jullie een huis tour beloofd heb, maar het duurt toch wat langer dan ik dacht om alles te vervoeren en uit te pakken dus jullie houden het nog tegoed! Promise.

Met het superklusteam! Vrienden kwamen helpen verven

Mijn vader druk bezig met de laatste klusjes

 

We zijn van de week met school naar het Tassenmuseum in Amsterdam geweest en dat was fun. We moesten 12 verschillende tassen natekenen en die later uitwerken met verschillende materialen. Er waren hele oude tassen met mooie barok details, maar ook hele moderne tassen. En wie herinnert zich nog het cupcake tasje uit de Sex and the City film? Jazeker, die was ook aanwezig!

 

 

Tasjes, tasjes! Vintage tassen, een gave telefoon tas, Prada schoentjes en het cupcake tasje uit de Sex and the City film!

 

 

In het Tassenmuseum met klasgenootje Annabelle

 

Van de week zag ik een meisje met deze geweldige sjaal om, ze vertelde me dat-ie van de H&M was dus ik heb ’m meteen besteld! Ook kwam ik dit rokje tegen op de site, leuk voor mijn birthday outfit?

 

It’s all about pink. Superleuke sjaal! Wie weet wordt dit rokje mijn birthday outfit met een leuk shirtje

 

Ook ben ik druk bezig om onze slaapkamer een leuke sfeer te geven. Omdat ons bed zo klassiek is wil ik ’m wat stoerder maken met gave kussens! En ik ben gek op zachte kleedjes. Lekker warm, zeker met dit koude weer! Dit is het idee wat ik ga uitvoeren. Work in progress.. Stay tuned!

Eerste avond in ons huis met sushi en champagne!

 

Ik ben deze week enorm verwend met cadeaus voor het huis van familie en collega’s. En er zijn nog hele leuke dingen om naar uit te kijken! Gister was onze eerste nacht in het huis en volgende week ben ik jarig! Ik kan niet wachten om er echt te gaan wonen en ons huis aan iedereen te laten zien. Ons mini Disney-kerstboompje staat er zelfs al. Nu nog de cadeautjes voor eronder!

 

Hele fijne week en tot maandag!

 

En pssst.. volg me op Instagram voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog.

 

 

Haha, oh yes! Time for champagne.

 

 

Liefs, Anouk Emilie