Roos ging samen met Marije naar de Artez Graduation Show, check hier haar verslag!

Hi meiden!

Zoals jullie al hebben kunnen lezen in de blog van Marije (link) zijn wij afgelopen donderdagavond samen naar Arnhem gegaan om de Artez graduation show the bezoeken. De designers zijn allemaal ongelooflijk getalenteerd en ik vond ’t daarom moeilijk om de beste te kiezen, maar hij zijn een paar van mijn favorieten!

Allereerst Inge van de Ven. Ze heeft een prachtige lingerie collectie gemaakt met zachte stoffen en kleuren. De designs zijn niet alleen erg sexy, ook is het allemaal heel chic en draagbaar.

Mijn tweede favoriet is Jody de Lange. De woorden die in mij opkwamen toen ik de modellen langs zag lopen waren ‘grunge, zomer en speels’. Als accessoire droegen veel modellen een doodgewone schoolmap omgetoverd tot clutch. De schoenen vind ik perfect bij de designs passen, simpel maar ook een tikkeltje excentriek. Dit is zeker een collectie waar ik zelf een item van zou willen hebben!

Peet Dullaert heeft in zijn designs zichtbaar gekozen voor hele mooie vormen en materiaal van goede kwaliteit. Zijn collectie is ultra-vrouwelijk, echt iets wat ik zelf zou dragen.

Na de show die ruim anderhalf uur(!) duurde, zijn Marije en ik nog even backstage gegaan om wat foto’s te maken en kwamen daar dit geweldige model tegen die met alle plezier voor ons wilde poseren!

Het was een ongelooflijk leuke avond, ik heb m’n ogen uitgekeken en ik vond het ook erg leuk om fellow-CG blogger Marije te ontmoeten!

Liefs,
Roos

www.laceandpearlsbyroos.com

PS. Voor meer backstage foto’s kun je op mijn blog kijken!