Het was heel eventjes zomer in Nederland en ook Lisanne was daar blij mee: eindelijk haar floaty summer dresses weer aan!

Hebben jullie ook zo genoten van het weer afgelopen week? Ik wel. Éindelijk zomer. Jammer gegoeg was dit van korte duur, maar we hadden toch wat tijd om alvast wat bij te kleuren. Ik moet zeggen dat het bij mij dit keer aardig gelukt is! 😉

Wat is er fijner dan met dit warme weer een floaty summer dress te dragen? Mijn favoriet tijdens deze dagen, was dit asymmetrische jurkje van de Zara. Licht, luchtig en mooi.

Sowieso ben ik fan van de midi skirts en jurkjes, maar ook iets assymmetisch trekt mij aan. Het grappige is dat als je loopt, het net voelt alsof er een bruidsjurk achter je aan sleept. En een groot plus punt is dat je er langere benen van krijgt.

Wat ook makkelijk is, is dat deze jurk niet veel meer nodig heeft, dan een paar schoentjes en eventueel wat sieraden. De meest asymmetrische jurkjes zijn al een eye-catcher op zich. Natuurlijk heerlijk, want wie wil er nou volgehangen worden met accessoires tijdens dit mooie weer?

Lots of Love,

Lisanne

www.fashionableandme.com