Femke over de meest genante situaties..

Als mijn leven werd verfilmd dan zou dit woord hoog scoren bij mogelijke titels. Niet dat ik, net zoals Jenna Hamilton bij de gelijknamige serie, een ongeluk heb gehad waardoor er een bizarre roddel over me rond gaat. Nee; ik ben gewoon een talent in genante situaties vinden en creëren…

– Tijdens de generale repetitie er pas in de coulisse erachter komen dat je rokje al op het podium was afgezakt. Dat verklaarde de plotselinge kou langs m’n benen..

– ‘’Zullen we nog naar dat ene event in Eerde gaan?’’ ‘’Uh…je zei toch dat het in Deert was?’’ ‘’Da’s dezelfde plaats alleen dan in dialect’’. Oh.

– Iemand die op een afstandje naar je zwaait en je uit gewoonte vrolijk terugzwaait en dat je er dan achter komt dat diegene zwaaide naar iemand achter je. Volg je het nog?

– Een goede eerste indruk willen maken bij je crush thuis, maar dat de hond je zo enthousiast begroet zodat hij je aan je sjaal meesleurt en je eruit ziet alsof je net een jungletocht achter de rug hebt.

– Iemand zo lang niet meer gesproken hebben dat je niet eens meer weet wat je tegen diegene zou moeten zeggen en niet verder komt dan: ‘’Zo dat is lang geleden. Alles goed?’’

– Bij een vriendin blijven slapen en als eerste wakker worden, zodat je bent gedwongen om de resterende minuten totdat ze wakker is maar te doen alsof je ook nog slaapt.

Wat is jullie meest gênante actie?

Beeld: weheartit.com