BLOG: Back to school

“Wat moet ik aan??!!”

“Wat moet ik aan??!!”

Voor meer dan de helft van jullie is het nieuwe schooljaar al weer aangebroken. Ik heb nog even lekker mogen genieten van mijn vakantie, maar voor mij is die dag nu ook aangekomen.

Vandaag is het officieel mijn eerste schooldag. (lees: boeken ophalen en lekker bijkletsen met vriendinnen). De avond van te voren is het altijd hetzelfde liedje. De hele avond spookt er maar een vraag door mijn hoofd: ‘Wat moet ik aan?’

Na de hele vakantie in mijn werkkloffie te hebben rondgelopen, mag ik nu eindelijk weer mijn kledingkast in duiken om een paar mooie outfits in elkaar te flansen. Dat idee maakt me heel vrolijk, alleen precies op dit moment kom ik erachter dat ik toch meer kleding heb, dan ik dacht.

De keuze is zo giga dat ik niet meer weet wat ik aan moet doen. Zal ik nou voor dat leuke rokje gaan, of toch maar die mooie broek.

Ik heb altijd als regel dat ik de eerste schooldag geen nieuwe kleding aantrek, omdat we dan vrij kort op school zijn. Dan maak ik dus een fashionable outfit met de kleding die ik al heb. Mijn ‘tweede’ eerste schooldag, ga ik dan helemaal los en maak ik de mooiste outfit met mijn nieuwe kleding.

Wat dragen jullie altijd op jullie eerste schooldag?

Lots of love,
Lisanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen