Ying is helemaal into the 90’s!

Na ‘Born This Way’ van Lady Gaga een paar keer gehoord te hebben, had ik wel weer eens zin in wat andere muziek. Begrijp me niet verkeerd, Born This Way is een lekker powerful nummer die je blij laat zijn met jezelf, maar na dat nummer een paar keer gehoord te hebben, verlang ik naar wat rustigere muziek.

Sinds kort, ja ik ben er zo’n meer dan 10 jaar te laat mee, heb ik de 90’s muziek ontdekt. Wat een heerlijke relaxte, meebrul muziek is dat! En het voordeel ervan is, je kan het gewoon duizend keer draaien want je krijgt er eigenlijk geen genoeg van.

Jullie vragen je natuurlijk nu af, maar waarom 90’s muziek Ying? We leven in de 21ste eeuw met heerlijke hits van Lady Gaga, Justin Bieber etc. Waarom luister je dan muziek van de vorige eeuw?

Nou, boys and girls, dat zal ik jullie eens vertellen. De laatste paar jaren is de muziek zo veranderd. Het is niet meer 1 lekkere beat in een liedje, maar wel 3 van die beats of zo, die door elkaar dreunen. De meeste liedjes die nu hits zijn, zijn soms zo over de top, waardoor ik wel eens verlang naar de tijd dat alles nog normaal was en ook waar less more was. En daarom dus the 90’s music!

Hier trouwens een paar echte classics:
Spice Girls – Wannabe
Backstreet Boys – I Want It That Way
Britney Spears – Sometimes
Michiel Jackson – Black or White
Mandy Moore – Candy
Aaron Carter – Do you remember
Christina Aguilera – What a Girls Wants

Natuurlijk luister ik ook nog steeds naar de hits van vandaag, van Lady Gaga en Justin Bieber. Maar als ik even zo’n rustmomentje heb, ga ik even back in the days, en ben ik in de flow van de 90’s.