Young Talent Lisanne geeft een kijkje achter de schermen…

Het begon allemaal op 24 december 2010. Ik lag heerlijk te slapen, totdat ik wakker schok van het geluid van een telefoon. Slaperig keek ik op mijn mobiel, nummer onbekend. Ik nam de telefoon op. ‘Met Lisanne Beute’, ‘Hai, met Sophie van CosmoGirl’. Ik was meteen klaar wakker want… ik mocht mee doen aan de Young Talent shoot!

8 januari was het eindelijk zover: ik ging naar Amsterdam! Na een uur in Amsterdam rondjes te hebben gereden (lang leve de TomTom, dus niet) kwamen we op plaats van bestemming aan.

Zodra ik binnen was verdwenen de zenuwen als sneew voor de zon. De crew was heel aardig en ik werd meteen op mijn gemak gesteld. Even wat drinken, en toen was het tijd voor het interview. Na het interview ging ik door naar de make-up. Visagiste Cindy deed mijn make-up en haar. Wauw!

Na de make-up was het tijd voor de styling…Ik was natuurlijk super benieuwd wat styliste Renske voor mij hadden uitgekozen. Zou het wel helemaal mijn stijl zijn, of niet? Gelukkig zat dat wel goed. M’n outfit was vernieuwend en ik was meteen verliefd op de schoentjes.

Het jurkje was iets te groot, oplossing: helemaal rechtop staan en veiligheidsspeldjes erin.

Nadat alles helemaal perfect zat (lees: haar, make-up, kleding), gingen we naar de set. Die was echt prachtig. De shoot werd gehouden in een gaaf grachtenpand aan de Amsterdamse grachten. Van binnen leek het huis wel een klein paleisje.

And then it was ‘showtime’! De shoot begon. In het begin was ik weer een beetje zenuwachtig, maar fotograaf Jeroen stelde mij op mijn gemak dus het ging al snel goed. Ik moest in de rol van Charlie Chaplin kruipen. Ik kreeg ook helemaal het Charlie Chaplin-gevoel, door het hoedje en de stok.

Na die tijd nog even met z’n allen het resultaat bekijken, en toen…

… waren deze drie geweldige uurtjes alweer voorbij. Ik heb er ontzettend van genoten: het was een geweldige en unieke ervaring!

Benieuwd naar het eindresultaat? De Young Talent shoot staat in CG! 87 en ligt nog tot en met 30 maart in de winkel!

Liefs,
Lisanne