Het is herfst en het wordt steeds kouder. Samen met de temperatuur lijkt het ook wel alsof ieders humeur gestaag omlaag gaat…

Meestal is de overstap van de zomer naar de herfst een reden voor een dipje. Het zonnetje is nergens meer te bekennen en de dikke winterjassen komen weer tevoorschijn.

Gelukkig heeft de herfst ook zijn leuke kanten. Je kunt bijvoorbeeld lange wandelingen maken door het bos. Maar als je daar niet zo veel mee hebt, is het de ideale tijd om lekker op de bank te hangen en wat filmavondjes te organiseren.

Installeer je lekker op de bank met je favoriete serie. Op internet kun je veel nieuwe seizoenen alweer downloaden! Gossip Girl, 2 Broke Girls, Revenge, Glee, New Girl en vele anderen. Ook is de herfst de ideale tijd om wat oude dvd-boxen uit de kast te halen: Friends, Gilmore Girls en One Tree Hill zijn mijn favorieten!

Ben je niet zo’n soap-fan? Natuurlijk zijn er ook nog genoeg films te bekijken. Zeker nu Sinterklaas er weer aankomt, is Alles is Liefde de ideale film om nog een keer te bekijken. Volgende maand komt er een soort van vervolg uit: Alles is Familie. Lijkt me superleuk! Films kijken kan natuurlijk ook buitenshuis, want in het najaar draaien er vaak superveel nieuwe films in de bios.

Tenslotte een ander positief punt van de dalende temperaturen: schaatsen en warme chocolademelk! Over een paar maandjes kunnen we alweer achtjes schaatsen op het ijs en genieten van lange, gezellige nachten met warme chocolademelk. Plan lekker veel sleepovers met vriendinnen en denk eens aan alle diners en borrels die er aankomen. Zo slecht is de herfst – en binnenkort de winter – nog niet!

Liefs,

Ying

Fotografie: fitday.com