Van feesten op het strand in Barcelona tot dj spelen in een opdracht voor Seat en dansen in een zeer exclusieve club; Natascha doet het allemaal in twee week!

Jongens! (of eigenlijk eerder ‘meiden’) Ik heb het druk gehad laatste twee weken, niet te doen! Maar heeeeel leuk!

Ik ben eerst naar Barcelona gevlogen voor die HTC job waar ik al over heb geblogd. Maar wat ik nog niet verteld heb, is dat ik ben uitgenodigd voor een Beats headphones party op het strand van Barcelona! En omdat de andere dansers daar geen zin in hadden, heb ik een jongen van de techniek zover gekregen om met me mee te gaan.

We hebben het leuk gehad! Er waren allemaal bekende sterren (onder andere Shakira) maar ja, die zaten natuurlijk V.I.P. Ik heb geen glimp van ze mogen opvangen. Ondanks dat kwam ik om 05.30 behoorlijk aangeschoten terug van een heerlijk feest. Zo maak je nog eens wat mee.

Vanuit Barcelona ben ik (met een tussenstop van een dag in Londen) doorgevlogen naar Genève. In Genève deed ik een opdracht voor Seat. Voor het eerst sinds een paar weken heb ik weer even met Nederlandse dansers gewerkt. We moesten maar dertig seconden optreden, maar die dertig seconden moesten wel een groot dansspektakel zijn.


Auto-event in Geneve

Tijdens ons optreden werd het nieuwe model van Seat aan de pers onthuld. Het meest grappige was dat ik nog bijna de dj moest uithangen tijdens de opdracht! De deejay had namelijk zijn vlucht gemist. Nu heb ik leren draaien, dus toen ze mij vroegen ‘Natas, kun jij faken dat je aan het draaien bent?” zei ik ‘Maar ik kan het echt!”. Maar ja, de deejay was alsnog op tijd, dus dat feest ging helaas niet door.


Kledingdoorpas voor de Seat opdracht

Afgelopen woensdag kwam ik aan in Londen, nadat ik nog bijna m’n vlucht had gemist omdat ik bij de verkeerde gate zat te chillen. I know…blond! Toen ik thuiskwam checkte ik mijn mail. In m’n inbox zat een mailtje van dansagentschap Rudeye: casting from NOW till 3:15. Nu?!! Shit! Make-up op m’n smoel, snel een strakke broek aan, t-shirt en hakken aan en hup, op de fiets van m’n beste vriendinnetje naar die casting.

Dat is trouwens een goede tip! Wil je bekijks trekken in Londen? Ga fietsen met hoge hakken aan! Succes garanteed! Ik was helaas te laat voor de casting, wat te verwachten was. Ze hebben polaroids genomen om aan de klant te laten zien, maar ik verwacht niet dat ik daar nog iets over hoor.

De meest grappige dag was gister. Ik had een auditie voor een Londense club genaamd the Box. The Box is een zeer exclusieve club, waar je alleen maar binnenkomt wanneer je op de gastenlijst staat. Een tafel daar kost £2000,00. Ik zou dat denk ik nooooooit van m’n leven kunnen (of willen) betalen.

Er komen dus eigenlijk alleen bekende of rijke mensen naar The Box. En tijdens de avond wordt een soort van show opgevoerd. Vrij ‘burlesque’ en ‘Moulin Rouge’-achtig. Ik was na de auditie uitgenodigd om die avond naar The Box te komen. Zo kon ik een beetje een idee krijgen hoe de avond in elkaar steekt.

Ik moet zeggen, ik vond het echt geweldig. Het interieur is zó oud en er is nog nooit iets aan veranderd. Je ziet verschillende lagen behang, dik tapijt op de vloer, hele oude beklede banken en stoelen. Echt een supercoole look heeft de club.

Er lopen allemaal vreemde types rond. Jongens half verkleed als meisjes, meisjes met sexy outfits en zweepjes waarmee ze de gasten tikken geven, jongens half verkleedt als butlers en meiden met vreemde outfits en hoofddekels. Bijna een soort van freakshow.

De MC en zanger van de avond is een tengere Hawaiiaanse man. Zijn lijf is volledig bedekt met tatoeages. De man heeft eyeliner boven z’n ogen en z’n geblondeerde haar is gestyled in duivelsoortjes.

Op le moment suprême zweefde hij boven het podium, rende hij rondjes in de lucht en vloog hij met ninja-achtige sprongen over het podium. Het was echt zooo tof!

Daarna kwam er een dansnummer, sexy en technisch. Ik vond de danseressen echt goed. Een ander meisje bengelde aan een koord aan het plafond en haalde kunstjes uit en een donkere zangeres zong zo geweldig dat ik er helemaal kippenvel van kreeg. Een andere vrouw verscheen naakt op het podium en toverde ergens een parelketting vandaan (de plek kan ik niet noemen). Ik wist niet zo goed wat ik daar van moest vinden, maar ja. Al met al een hele spetterende show en de dans was heel cool om te zien. Ik ben aangenomen dus who knows, misschien dans ik nog wel eens een avondje mee.


In The Box

Vandaag had ik een opname voor een Franse film. Wat ik moest doen stelde niet zo veel voor, maar het betaalde wel goed en ik heb de hoofdrolspeelster van Desert Flower ontmoet. Ik was zo onder de indruk van haar in die film, dus het was heel leuk om haar eens in het echt te zien.

En nu zit ik in m’n eentje thuis, en dat vind ik wel even lastig. Want ondanks dat ik super dankbaar ben dat ik zoveel leuke dingen mee mag maken, heb ik hier heel vaak niemand om dat mee te delen. Ik mis mijn vrienden en familie in Nederland heel erg. Maar ja, ook dat hoort er bij.

Ik vlieg donderdag naar Nederland voor de workshopa die ik de 17de en 18de maart geef in Landgraaf, dus dan heb ik eindelijk de kans om iedereen weer te zien. Ik verheug me er nu al op. Maar al met al geen verkeerde week in Londen, toch?

Tot de volgende blog!

Dikke kus,
Natascha.