Ying geeft je een confidence-boost!

Het moeilijkste voor een jongen is om een meisje ervan te overtuigen dat ze mooi is, zoals ze is. Sowieso is het lastig om een meisje ervan te overtuigen dat ze knap is, hoe mooi uiterlijk ze ook heeft. De meeste zijn er erg onzeker over, terwijl ze zich nergens zorgen over hoeven te maken.

Natuurlijk ben ik ook niet helemaal happy met mijn lichaam en uiterlijk. Ik ben 1.60, waardoor de meeste jongens mij letterlijk en figuurlijk niet zien staan. Ook krijg ik elke dag niet zo’n leuke opmerkingen over mijn Chinese uiterlijk en mag er hier en daar best wat kilootjes af.

Zo kunnen we allemaal wel door gaan praten over die dingen die niet mooi aan ons zelf zijn, maar we kunnen beter kijken naar de dingen waar je zelf wel blij mee bent. Dan zul je echt wel genoeg dingen vinden die wél mooi zijn. Dus ga voor de spiegel staan, en begin met het accepteren van jezelf.

Als je jezelf geaccepteerd hebt, kan je ook een voorbeeld zijn voor anderen. Je laat dan zien dat je blij bent met wie je bent, en dat straalt echt een heel mooi soort zelfvertrouwen uit. Je laat dan zien dat je mooi bent, zoals je bent.

Dus aan alle Cosmogirls: Be beautiful, be you!

Liefs,

Ying