Hij is er weer!

Ik ben weer terug van een weekje vakantie (in eigen land, dus: alleen maar regen) en ik kan meteen weer flink aan de bak! Schrijven, schrijven en nog meer schrijven. En ondanks het dramatische zomerweer stond deze week toch ook helemaal in het teken van sunshine want het CG! Beach Boek ligt nu in de winkels!

Superleuk, zeker omdat ik er ook aan mee heb gewerkt. Mee mogen schrijven aan de issues van CosmoGIRL! is al een hele eer, maar zo’n superfun zomerboek is toch wel een beetje speciaal.

Om te vieren dat het CG! Beach Boek dit jaar vijf jaar bestaat (jubileum!), gingen we naar een hippe strandtent in Amsterdam om er een feestje van te maken.

Ik ben die middag meteen naar de boekhandel gerend en heb een exemplaar gekocht. Hoewel ik natuurlijk al een beetje wist wat erin stond, was ik zó benieuwd!

En let me tell you, het is echt dé must-have voor deze zomer. Want naast alle hilarische quizzen, fun games en veel handige anti-verveeltips kun je er ook nog supergave prijzen mee winnen! Zoals een BlackBerry, of zelfs een gloednieuwe scooter! Ik ben best wel een beetje jaloers op jullie, want zoals gewoonlijk zijn medewerkers uitgesloten van deelname… 😉

Liefs,
Annemarie