Ai, ai, ai… Zojuist spotte ik dat jullie hier al een behoorlijke tijd niets meer hebben kunnen lezen over beauty. Daar wil ik natuurlijk héél erg vlug een verandering in brengen, dus hierbij een turbo blog over de beauty trends die je niet mag missen!

Flakies
Flakies? Maar dit zijn toch gewoon glitters? Nou, niet helemaal. Grofweg gezegd zijn glitters gewoon kleine spikkeltjes met over het algemeen één vaste kleur, terwijl flakies grotere stukken zijn die meestal veranderen van kleur door de lichtinval. Zo lijkt deze topper in eerste instantie oranje met geel, maar wanneer de zonnestralen dit lakje aanraken, wordt er een groene gloed tevoorschijn getoverd. Erg gaaf!

Winged Eyeliner
Mijn eigen tip? Volg de loop van de onderkant van je oog en zet een klein lijntje dáár waar deze ophoudt. Dan heb je precies de juiste hoek voor een mooie open opslag!

Fishtail braid
Het is even oefenen, maar dan heb je ook wat! De visgraatvlecht is absoluut mijn favoriete haarstijl (zeker voor overdag!) en het is nog makkelijk te maken ook. Zelf heb ik het geleerd via het filmpje hieronder van thebeautydepartment.com, waarbij Lauren Conrad stap voor stap voordoet hoe het werkt. Zeker een aanrader!

Spring Splatter
Oh en als je dan toch aan het knoeien bent met die flakies: probeer dan ook eens deze spring splatter. Deze manier van nail art is bedacht door Serena van Beautylab.nl, en is zéér geschikt voor een vrolijke lentachtige look. Op haar blog kun je stap voor stap lezen hoe je dit kan maken.

Liefs,
Femke
www.youniqueblog.blogspot.com