Lees meer!

Zoals jullie vast wel weten ben ik een echte planner. Ik stippel al mijn dagen van tevoren uit en heb zelfs to-do lijstjes voor een avondje bankhangen. Van 18:00 tot 19:00 nuttig ik mijn overheerlijke vette pizza, om 19:00 zet ik mijn eerste serie op en rond 03:00 ’s nachts kijk ik de laatste aflevering. O, en tussendoor las ik even een pauze in om wat te drinken en nog meer te eten. Topplanning al zeg ik het zelf. Maar zoals ik lijstjes heb voor deze avonden, heb ik ze ook voor de vakantie.

Dan heb ik het niet over te gedetailleerde planningen, maar over een to-do lijstje van de dingen die ik heel graag zou willen doen. Van skinnydippen in het zwembad (niet dat ik dat ooit durf) tot een hele doos waterijsjes achter elkaar opeten (dat kan ik dan wel weer heel goed). Jullie lucky bastards mogen deze week een kijkje nemen op mijn to-do lijstje. Wie weet haal je er wel inspiratie uit!

Een hele dag doorbrengen op een paard. Deze beesten zijn het tegenovergestelde van mij. Ze zijn charmant, gracieus, elegant en niet zo onhandig als ik. En aangezien tegenpolen elkaar aantrekken, zijn we de perfecte match. Ik zou het geweldig vinden om als een echte beachbabe over het strand te paraderen met zo’n mooi beest.

Één dag overal ja tegen zeggen. Of mijn buurvrouw nou vraagt of ik haar vieze kleine hondje wil wassen of als mijn moeder smeekt om het hele huis schoon te maken, ik doe het. Niet omdat ik het moeilijk vind om nee te zeggen en gewoon voor de makkelijke manier kies, maar juist omdat zo’n dag een heel verrassende wending kan krijgen. Je doet waarschijnlijk dingen die je normaal niet zou doen en dat levert behoorlijk leuke situaties op. Hoop ik…

Een dag zonder technologie. Mijn mobieltje en ik zijn onafscheidelijk. Het is het eerste wat ik zie als ik opsta en het laatste wat ik vasthoud als ik naar bed ga. En hoewel ik heel tevreden ben over onze relatie, is het ook wel eens goed om een break te hebben. Elkaar gewoon even de ruimte geven, een adempauze. Ik zou het een echte uitdaging vinden om 24 uur lang zonder technologie te leven. Hoe hebben mijn grootouders dat in godsnaam gedaan?! Challenge accepted.

The day after gewoon weer heel vrolijk de relatie voortzetten met mijn mobiel en tv door een Disney-marathon te houden. Als iemand een Disney fan is, ben ik het wel. Van Aladdin tot Rapunzel en van Belle En Het Beest tot Mulan, ik heb alle films gezien. Ik ben zo dol op deze classics dat ik zelfs een hele plank in mijn kast heb vrijgehouden voor mijn toekomstige dvd-collectie.

Ik begin mijn to-do lijstje meteen al goed door op vakantie te gaan naar een land waar ik normaal niet zo snel naartoe zou gaan: Duitsland. Tijd om het avontuur op te zoeken. Daarover meer in mijn volgende blog. Have a nice week!