Zo overleef je deze dag

Ik houd van Valentijn. Vooral omdat ik een vriend heb die altijd wel iets liefs voor me doet. Geen dure cadeautjes in de vorm van kettingen en ringen die ik toch niet mooi vind. Wel een pizza in de vorm van een hart, een cake in zo’n zelfde vorm met héél veel chocolade en nog meer lekker eten. Jep, hij kent me. Diamonds are a girl's best friend? You kidding me? Geef me eten en ik ben voor altijd de jouwe. 

Dit jaar vind ik Valentijn niet zo leuk. Met een vriend die voor 5 maanden in het buitenland zit, moet ik al janken bij het aanzien van een klef stelletje. Hoe overleef je dan in godsnaam zo’n Valentijnsdag?! Nou, zo dus.

Date your best friend! Allebei single en een verschrikkelijke hekel aan al dat kleffe gedoe op Valentijnsdag? Breng de dag dan vooral samen door. Plan een girls night met een heerlijk etentje, films die vooral niet romantisch zijn en een kilo chocolade. Jullie hebben helemaal geen man nodig, toch?! Valentijn is nog nooit zo leuk geweest.

Geen vriendje om door verwend te worden? Geen probleem. Jij gaat gewoon met je voetjes van de vloer in je favoriete prinsessenjurk. Ja, in het Brabantse land wordt er volop Carnaval gevierd. Niemand die daar onthoudt dat het de dag van de commerciële liefde is. Trek je gekste kostuum aan, dof jezelf lekker op en dans de hele avond op de meest verschrikkelijke carnavalsmuziek.

50 shades… Mocht cupido op 14 februari geen bezoekje aan je brengen, dan zoek je de liefde gewoon lekker zelf op. Het is ons echt niet ontgaan dat Valentijnsdag dit jaar samen viel met de eerste draaidagen van de langverwachte film Fifty Shades of Grey. Trommel al je vriendinnen op en ga voor een avondje spanning, gezwijmel en heel veel gelach.

De healthy way of life is op dit moment helemaal hot, en zo ook op Valentijnsdag. Deze zaterdag wordt namelijk de Valentijnsloop gehouden in Amsterdam. En ja, je kunt je ook inschrijven als single voor de 5 km race. Aan de finish word je opgewacht door Tony Chocolonely, verse aardbeien én word je gekoppeld aan een leuke knul. We like! Loop je liefde vooral niet mis.

Happy Valentine’s Day ladies!