Fun things to do!

Als je drukke dagen hebt en van hot naar her rent, zijn er ineens allemaal leuke dingen die je kunt doen als vervanger van hetgeen wat gedaan moet worden. Is dat afgrijselijk ding uiteindelijk achter de rug, dan verveel je je dood. Herkenbaar? 

Ik zit in mijn allerlaatste week stage bij Fashionchick, en heb iedere week 5 dagen van 9 tot 5 op kantoor gezeten. 3 maanden lang heb ik gedagdroomd over alle mogelijke dingen die ik zou kunnen doen met een béétje vrije tijd. En voordat het moment daar is dat ik daadwerkelijk klaar ben, en plotseling aan geheugenverlies lijd, deel ik die dingen nu alvast met jullie.

Het is het ultieme voorbeeld van luiheid, en daarom officieel op nummer 1 van mijn bucketlist. In plaats van een lange dag op kantoor, mijn uren vullen onder een dekentje met het kijken van series. Met als recordpoging natuurlijk het afkijken van een compleet seizoen.

Series zijn heel leuk en aardig, maar door die drukke dagen heb ik ook een hele waslijst gemist aan must-see movies. Daar moet aan gewerkt worden! Dit keer niet vroeg opstaan voor de tram richting kantoor, maar wel voor de wandeling naar de bioscoop om de hoek. Het wordt een marathon waar je u tegen zegt, en ik zal de bioscoop pas verlaten wanneer de zon onder is gegaan.

Er moet natuurlijk ook hard gewerkt worden, en dat doe ik door ein-de-lijk aan een van mijn vele projectjes te beginnen. Het is mijn meest favoriete bezigheid van de dag; schrijven. Al zijn het kleine dagboekstukjes – o, ja die heb ik nog steeds – krabbeltjes aan de kantlijn van mijn schriften of een compleet boek.

Af en toe is het ook heerlijk om eens niet naar een schermpje te turen. En dat is precies wat ik ga doen. Mijn telefoon gaat uit (denk ik), mijn computer leg ik ergens in een hoekje en de stekker van mijn tv gaat eruit. Het is tijd om mijn persoonlijke record boek lezen te verbreken. Van 9 tot 5 de tijd om één big ass boek van voor tot achter te lezen. Helemaal uit, in een dag. Who’s with me?

En als laatste de bezigheid die met stip op nummer één staat: de planten watergeven. Jep, ik ben niet zo goed in het verzorgen van dingen, en dus gaf mijn vriend ze altijd water. Was hij er niet? Dan waren ze binnen 2 weken dood. Of eerder. Nu ik eindelijk mijn vrije tijd terug heb en mijn vriend voor 5 maanden in Barcelona zal zijn, zal ik toch echt zelf die arme stakkers water moeten geven. Laten we hopen op een goed einde.