Bente over haar favo trends!

Na een gelukkig niet zo’n koude winter (thank god) staat eindelijk de zomer voor de deur. Kletsen tot laat in de avond, lekker barbecueën en heel veel ijsjes eten. Vooral heel veel ijsjes.

Bij een nieuwe zomer horen natuurlijk ook nieuwe trends. Denk bijvoorbeeld aan de maxi-rokken, croptops, slip-ons en lange jurken. Ik kan jullie vertellen dat ik met deze trends ontzettend blij ben. Waarom? Hierom!

Je zou denken dat ik op en top vrouw ben, een typisch meisjes-meisje. Maar niets is minder waar. Ik heb namelijk een grote hekel aan scheren. En dan heb ik het met name over het scheren van mijn benen. Het duurt me veel te lang en ik heb er op de een of andere manier nooit tijd voor. Gelukkig bestaat er zoiets als de maxi-rok, de beste vriend van mijn harige benen. Als ik even geen tijd heb om in de weer te gaan met m'n scheermesje trek ik gewoon mijn überlange rok aan. Dag harige benen.

De maxi-rok mag dan wel de beste vriend zijn van de harige benen, maar de maxi-jurk is de topper op het gebied van gemakzucht. Op de dag dat ik nergens zin in heb en ik niet zit te wachten op de stress die bij een kledingcrisis komt kijken, trek ik de maxi-jurk uit m'n kast. Één kledingstuk over je hoofd trekken en je gehele outfit is af. Voilà!

In één van mijn eerdere blogs heb ik al verteld dat ik dol ben op hakken. Ik draag ze het liefst elke dag. Naar feestjes, tijdens een dagje winkelen in de stad of gewoon lekker naar school. Ik zou ze haast nog meenemen naar bed. Maar ook ik ben wel eens toe aan een adempauze voor mijn arme voetjes. Op zulke dagen zijn de slip-ons de perfecte oplossing. Lekker makkelijk en verassend comfortabel. Zeg maar doei tegen zere voetjes en hallo tegen de slip-ons verslaving.

Dit zijn een paar voorbeelden, maar de fashion trends van dit jaar zijn werkelijk waar geweldig. Eigenlijk maakt het niet uit wat je graag draagt of waar je van houdt. Alles is mogelijk. Kies daarom net als ik voor de trend waarbij jij je lekker voelt en je gaat gegarandeerd knallen deze zomer. Lang leve de zomertrends!

Tot volgende week! 

Liefs, 
Bente