Marije over de streetstyle in Berlijn.

Nu de eerste zonnestralen zich hebben laten zien en ik een beetje bij gebruind ben is voor mij de lente officieel begonnen. Toen ik hoorde dat we een weekendje naar Berlijn gingen, was het voor mij duidelijk dat ik daar de straat op kon gaan voor een streetstyle report.

Helaas vond ik de streetstyle in Berlijn wel tegenvallen. Ik werd al een beetje hopeloos na al de verhalen over de un-fashionable Duitsers. Toch ben ik 3 dagen hoopvol op zoek gegaan, maar tot mijn teleurstelling liep er bijna niemand tussen met echt een eigen stijl …
Wat ik dan wel raar vond, was dat er ontzettend leuke winkeltjes waren. Op elke hoek van de straat vond je wel een vintage winkel waar je van alles kon krijgen.

Zelf ben ik een grote fan van vintage winkeltjes, ik kan uren in zo’n winkeltje rond kijken.
Zo hebben ze in Berlijn ook iets wat ik echt heel erg leuk vind, je kan namelijk in sommige winkels je kleding in kilo’s afrekenen! Zo kon je voor 13,99 per kilo je slag slaan. De kwaliteit van de kleding verschilt wel, maar als je even lang genoeg rondsnuffelt heb je zo wat gevonden!

Voor wie nog naar Berlijn gaat, stylish mensen kun je dus bijna niet verwachten, maar hippe winkelstraatjes heb je hier wel genoeg!

Lots of love,

Marije