Frankee is hot en single en CG!’s nieuwe blogger! Net als jullie houdt hij van hotte boys en daar schrijft hij maar wat graag over, evenals over zijn (beroemde) vriendinnen, shoppen, fashion en uitgaan!

Wat hebben Afrojack, Sylvia Geersen, Bastiaan van Schaik, Eva Simons, Fajah Lourens, Wesley Sneijder, Lauretta Gerards en Yolanthe Sneijder Cabau met elkaar gemeen? Ze zijn allemaal bekend en volgen míj op Twitter. Niet omdat ik zoveel interessants te melden heb in honderdveertig tekens, ze volgen me omdat ik ze ken. De een zie ik soms voorbij komen op feestjes, sommige noemen ik kennissen, met een ben ik opgegroeid en twee zijn zelfs mijn beste vriendinnen!

Hoe kent zo’n normale jongen als ik al deze mensen? Dat is omdat ik mezelf al van jongs af aan omring met mensen die dezelfde interesses delen als ik. Interesses als muziek, acteren of in ieder geval iets creatiefs. Een deel van die groep vrienden is uiteindelijk succesvol geworden, sommigen faalden en sommigen blijven proberen.

Zo heb ik bijvoorbeeld mee mogen maken hoe Eva Simons van een geflopt meidengroepje naar Raffish ging (de winnaar van Popstars in 2004) om vervolgens een kneiter van een hit te scoren met Afrojack. Ook heb ik gezien hoe Yolanthe van een klein rolletje in Snowfever uitgroeide tot de succesvolle personality die ze vandaag de dag is. Ik was al supertrots op haar toen ze begon als knap meisje in ONM en nu is ze een beeldschone volwassen vrouw die hard aan haar carrière werkt.

Toch blijf ik haar altijd zien als het meisje waarmee ik samen een happy meal deelde omdat we niet genoeg geld hadden voor twee happy meals. En ook al feest ze dezer dagen met celebs als Paris Hilton, ze blijft mijn beste vriendinnetje met wie ik op de bank een marathon Keeping Up With The Kardashians kijk. Net als Eva en Yolanthe werken al mijn vriendinnen hard voor hun succes. Voor geen van hen is het komen aanwaaien en daarom ben ik extra trots op hen dat ze het zover hebben geschopt.

Nu worden ze dagelijks herkend, vliegen ze de hele wereld over, slapen in de mooiste hotels en kunnen de allernieuwste gadgets kopen. Als ‘beste vriend van’ word ik regelmatig meegenomen naar de meest luxe locaties, zit ik front row bij fashion shows, ga ik als VIP naar optredens of ontmoet ik celebrities zoals Kelly Rowland, Britney Spears en de Sugababes. Ik ben niet snel sprakeloos, maar bij het ontmoeten van deze mensen wist ik niet veel te zeggen. Zelfs toen mijn grote idool Brandy voor me stond, wist ik niks uit te brengen en liep ik de andere kant op. Het grappige is dat sommige van jullie datzelfde hebben met mijn vriendinnen.

Mensen vergeten wel eens dat naast al hun successen ze ook maar ‘normale’ mensen zijn. Toen Sylvia op een huisfeestje verlegen vertelde dat ze niemand kende en ze zich daarom een beetje ongemakkelijk voelde, leefde ik met haar mee. Want iedereen kent dat gevoel toch? En toen we gingen kamperen in de Ardennen, heeft Yolanthe ook gewoon met een wc-rol over de camping gelopen, net zoals iedereen. Ook celebs hebben liefdesverdriet, geldproblemen of een enorme baaldag zoals wij. En er zijn zelfs celebs die mij volgen op Twitter, ook dat kan iedereen!

Kus Frankee

Volg Frankee ook op Twitter: http://twitter.com/FrankEElicious