Blogger Lisanne over haar happy birthday!

Afgelopen weekend was het weer tijd voor een feestje. Vrijdag ben ik namelijk 18 jaar geworden!!! Wauw, dat klinkt echt zo oud ;-). Vrijdag heb ik mijn verjaardag gezellig met vriendinnen gevierd en zondag kwam mijn familie langs. Ik heb de traditie om elke keer als ik jarig ben iets nieuws te kopen, meestal een jurkje. Als ik nieuwe kleding aan heb op mijn birthday voel ik me gewoon helemaal jarig! 

Dit jaar is het dit rode jurkje geworden. Love it! Al een tijdje was ik op internet rond aan het snuffelen, maar ik kon niets moois vinden wat ook nog betaalbaar was. De dinsdag voor mijn verjaardag dook ik nog even de stad in en toen liep ik er zo tegenaan: dit rode jurkje ving mijn blik. Ik vind het jurkje classy door het model en cute door het strikje. 

Natuurlijk heb ik ook cadeautjes gekregen. Het mooiste cadeau kreeg ik van mijn ouders: het horloge op de foto, yay! Ik wilde zo graag een mooi horloge dat me altijd zou herinneren aan mijn 18e verjaardag. Naast dat het een onmisbaar sieraad is, is het natuurlijk ook superhandig. Zo weet ik altijd hoe laat het is en kan ik nooit meer te laat komen *ahum* ;-).

What do you think?

Lots of love, 

Lisanne