Joika spot style

Het is alweer 3 weken geleden ! Ik kan mezelf wel op mijn hoofd slaan ! Maar ik kon vorige week echt niet buiten, ik heb examen en mijn jury, ik heb het echt enorm druk !

Maar vandaag is het toch gelukt, ik ben naar Antwerpen gegaan en dit zijn de meiden is ik gespot heb.

Susan haar kleren vond ik erg klassenvol. Een jeans met een trui is perfect voor een gewone weekdag, ik heb ook niet elke dag zin in een jurk met hoge hakken. Ze had onder haar jeans leuke laarsjes, die de look dan toch weer lekker stoer en vintage maakt.

En dan zag ik haar tas, 2 minuten had ik nodig om daar verliefd op te worden !
Ik heb het niet gevraagd maar ik denk dat ze van leder is ? In ieder geval leek die enorm vintage. Ook het ‘oversized’ vond ik enorm leuk, hij is enorm groot maar het staat de tas wel.

En ik vind het enorm leuk om ‘over the top’ te gaan. Hier zie je zo maar, als je geen zin hebt om speciale kleren aan te trekken, doe gewoon een comfortabele jeans aan en een leuke tas eventueel een leuke armband of halsketting en je ziet er toch leuk uit.

Anna had een erg zwarte outfit aan, maar daarom was ze niet saai gekleed. Ze had een gewoon zwart jurkje aan met een zwart leren jasje. Maar haar panty was erg leuk en trouwens ook erg in de mode ! Er zat een erg leuke print op, soort kanten band rond haar been. Ik wil hier mee tonen dat een zwarte outfit niet altijd saai is en als je er een tas in een andere kleur bij draagt kan het een erg leuk effect geven.

Mocht Anna bij die outfit een rode tas en bruine hoge hakken dragen dan zou ze er erg jaren ’50 of ’60 uitzien. Dit had Anna nu niet gedaan maar ze is gewoon casual gegaan wat er ook leuk uit zag met de mooie bruine tas (die ik trouwens ook erg leuk vond) en de leuke laarzen eronder. Ik heb lang gedacht dat zwart saai is maar je moet er echt eens met experimenteren kan erg leuke resultaten geven !

In ieder geval 2 erg leuke geklede dames !

Ik hoop dat ik de 3 afgelopen weken hiermee heb kunnen inhalen, voor de komende week kan je me ook altijd volgen op; dottielook.blogspot.com/
Of op facebook onder; Joika Goffin

Veel liefs,
Joika